Panevėžio plėtros agentūra

„Šturmas #6“ pramoginis orientavimosi žaidimas automobiliais

Kiti renginiai

Praleisk laiką turiningai! Jeigu nenori eilinį kartą eiti į barą, žiūrėti TV arba Tau trūksta idėjų, ką veikti su draugais - kviečiame sužaisti ŠTURMĄ! „Šturmas“ – tai populiariausias ir masiškiausias Lietuvoje komandinis orientavimosi žaidimas automobiliu. Ar esi pasiruošęs patirti išskirtines emocijas bei nuotykį, kurį prisiminsi dar ilgai?

Kodas „LT225“ perkant bilietus suteiks galutinę 25% nuolaidą nuo standartinės bilieto kainos. Galutinė bilieto kaina su šiuo kuponu yra tik 36.75 EUR. Kviečiame pasinaudoti nuolaida. Bilietų skaičius ribotas.

Norite gauti nuolaidą? Pasinaudoti kodu turite perkant bilietus internetinėje svetainėje https://bilietai.sturmas.lt

Atsitiktinei komandai atlikus organizatorių sugalvotų užduotį padovanosime naują keramikinį Proflame Expert grilių! Už šį prizą dėkojame generaliniam projekto rėmėjui - PROflame EXPERT.

Sudalyvavus visuose 3-juose Žiemos serijos žaidimuose ir nemokamai padovanosime 90 Eur vertės bilietą į „ŽAIDYNES“, kurios įvyks 2024.02.24! Nepraleisk ir nepatingėk sudalyvauti visuose žaidimuose, nes šį kartą lojalių žaidėjų laukia išskirtinis prizas!

Nesvarbu, tu vyras ar moteris, save laikai atletišku ar apkūniu, esi žemas ar aukštas – tu nusipelnei gerai praleisti laiką. Mes pažadame, kad tai bus geriausiai tavo šį mėnesį praleistas vakaras, nes patirsi azartą, adrenaliną, konkurenciją bei smagiai pasibūsi su savo komanda! Galbūt ką tik išsilaikei teises, arba tau jau gerokai virš 50? Sudalyvauk, kad ir kiek tau bebūtų – pažadame, kad įspūdžių netruks.

Žaidimo startas jau 2024.01.12, 20:00. Rekomenduojame į starto vietą atvykti bent 30-60 minučių anksčiau. Į starto vietą atvykusių komandų laukia specialūs rėmėjų prizai.

Rekomenduojame įsigijus bilietą žaidimą pradėti UAB Linas Agro aikštelėje. (Koordinatės 55.730528, 24.368465).

Turi klausimų dėl žaidimo? Susisiek +370 52 0707 27 ir išsklaidyk kilusias abejones.

Informacija naujokams: https://www.sturmas.lt/pirmassturmas

Įsigyk bilietus: https://bilietai.sturmas.lt

Ar jau esi vienas iš mūsų?