Panevėžio plėtros agentūra

Paskaita „Tėvų autoritetas. Ribos“

Kiti renginiai

PASKAITA „TĖVŲ AUTORITETAS. RIBOS“ su Vaidu Arvasevičiumi Panevėžyje!

 

Auginant vaikus, dauguma tėvų susiduria su nemažai iššūkių.
Ar vaiko pagarba suaugusiems žmonėms turėtų būti savaime suprantamas dalykas? O gal tai gero tėvų pavyzdžio pasekmė?

Kaip mes užsitarnaujame vaiko pagarbą? Kodėl tai svarbu?

 

 

Mokymų metu lektorius kalbės apie pagarbos ir paklusnumo, klausymo ir įsiklausymo skirtumus, ribas ir atsakomybes, kurios išlaikytų vaiko savarankiškumą, išlaikant struktūrizuotą aplinką, skatinančią saugumą ir vystymąsi, priklausomai nuo vaikų amžiaus.

 

 

Apie lektorių:
VAIDAS ARVASEVIČIUS - Psichoterapeutas, porų ir tėvystės konsultantas, mokymų programų autorius, Kognityvinės ir elgesio terapijos konsultantas.
Lektorius veda mokymus ir seminarus švietimo įstaigose, vadovauja paauglių stovykloms, užsiima privačia terapine ir konsultacine praktika.
Pagrindinė V. Arvasevičiaus veiklos kryptis – vaikai, jų aplinka, šeimos santykiai. Paskaitos ir seminarai mokytojams, tėvams, planuojantiems susilaukti vaikų.
„Tai, kaip vaikas auga ir vystosi kaip asmenybė, ir yra mano pagrindinis studijų objektas bei uždavinys perduoti šias žinias kitiems. Savo paskaitose ir seminaruose dalindamasis žiniomis ir įžvalgomis siekiu atskleisti kartais net ir neįtikėtinus vaikų auginimo aspektus, kurie gali ir lengvai nustebinti, ir sukrėsti.“

 

 

Lauksime Jūsų!

 

TRUKMĖ 3val.
KAINA: 35Eur.
BŪTINA REGISTRACIJA. Tel. 8-616-19146, Rėda

Lauksime Jūsų adresu:
,,Vidinės gerovės namai", Respublikos g. 34, IIIa., Panevėžys.