Panevėžio plėtros agentūra

Teatro piknikas

Kiti renginiai

TEATRO PIKNIKAS

Laikas: birželio 11 d. (sekmadienis) 14 val.
Vieta: Marijonų sodas, Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo koplyčios ir Marijonų vienuolyno pastato kiemas (Marijonų g. 24)
Aprangos kodas – vasarinis, neįpareigojantis
Ką pasiimti: pledą, užkandžių, gėrimų, saulės akinius ir kepurę arba lietpaltį ir botus (sekti orų prognozes), priemones nuo uodų, kelis eurus, jei norėsite paragauti „Solidarumo kavos“ ruošiamų gėrimų

Renginys nemokamas, tad belieka, atsinešti užkandžių, pasiruošti tikram piknikui ir į pikniko krepšį nepamiršti įsimesti gerą nuotaiką!

Kviečiame į tradicija tapusį, jau ketvirtus metus iš eilės Juozo Miltinio dramos teatro organizuojamą „Teatro pikniką“!

Piknike Jūsų lauks koncertinė programa ir įvairios veiklos, skirtos tiek vaikams, tiek suaugusiems: aktorių pasirodymai, „pasimatymai“ su aktoriais, tradicinis vaikščiojimas lynu, smagios užduotys ir dar daug kitų veiklų!

Šių metų piknikas ypatingas savo vieta – iki šiol vykęs Paliūniškio dvaro sodyboje, šiemet jis taps daug lengviau pasiekiamu visiems norintiems dalyvauti ir vyks Marijonų sode šalia buvusio Marijonų vienuolyno (dabar Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo koplyčios ir Marijonų vienuolyno pastatas). Ši vieta simboliška ir ypač svarbi mūsų teatrui – būtent šio vienuolyno patalpose Juozas Miltinis pradėjo pirmuosius savo teatro žingsnius, repetavo su pirmaisiais aktoriais ir puoselėjo savo „kūrybos salą“.

Rėmejai ir draugai: Panevėžio vyskupija, „Kalnapilio-Tauro grupė“, „Solidarumo kava“.