Panevėžio plėtros agentūra

„Vagelis arena show“

Koncertai

Po įspūdingiausio gyvenime gimtadienio vakarėlio Kauno „Žalgirio“ arenoje su daugiatūkstantine gerbėjų armija GABRIELIUS VAGELIS skelbia, kad 2024 m. pradžioje šis „Žalgirio“ arenos formato koncertas apkeliaus dar tris Lietuvos miestus, taip leisdamas savo gerbėjams pajusti tai, kas vyko Kaune.

„Gimtadienis „Žalgirio“ arenoje buvo fantastiškas, labai ačiū visiems ten buvusiems, kiekvienas jūsų man įteikėte pačią didžiausią gimtadienio dovaną. Bet kodėl švęsti tik kartą metuose, gal pakartojam? Tik gal šįkart susitikim ne vienoje, o net trijose arenose? Labai lauksiu jūsų Klaipėdoje, Panevėžyje ir mano gimtajame Vilniuje“, – apie naujus koncertus skelbia G. Vagelis.

Išskirtinio balso tembro savininkas surengs tris įspūdingus pasirodymus „Vagelis Arena Show“, būtent tokius, koks buvo „Žalgirio“ arenoje. Atlikėjas pasirodys su gyvo garso grupe ir šokėjais, o koncertuose bus gausu akį traukiančių vizualinių sprendimų, svečių pasirodymų, humoro ir, žinoma, staigmenų. Skambės žinomiausi G. Vagelio hitai bei naujausios dainos iš rudenį pasirodžiusio ir klausytojų simpatijas pelniusio albumo „Žydėsiu“.

„Noriu, kad tai, ką sukūrėme „Žalgirio“ arenoje, pamatytų, išgirstų, pajaustų ir išgyventų kuo daugiau žmonių visoje Lietuvoje. Sukurkime tokius vakarus, apie kuriuos visi kalbėtume ir prisimintume dar ilgai“, – apie artėjančius koncertus kalba G. Vagelis.
_____________

Koncertai bus filmuojami ir fotografuojami, gali būti, kad medžiaga bus naudojama socialiniuose tinkluose ar žiniasklaidoje.