Panevėžio plėtros agentūra

Susitikimas Panevėžyje „Vaikų emociniai poreikiai – kaip jiems atliepti?“

Susitikimas

Panevėžiečiai, kviečiame jus į susitikimą su „Vaikų linija“ – emocinę paramą vaikams ir paaugliams telefonu bei internetu teikiančia tarnyba. Susitikimo metu išgirsite apie galimybę savanoriauti „Vaikų linijoje“ nuotoliniu būdu – teikiant emocinę paramą internetiniais pokalbiais (chatu).

Taip pat laukia psichologės dr. Jurgitos Smiltės Jasiulionės paskaita „VAIKŲ EMOCINIAI POREIKIAI: KAIP SUAUGUSIEJI GALI JIEMS ATLIEPTI“, per kurią sužinosite:

 kokie svarbiausi vaiko raidos uždaviniai skirtingais amžiaus tarpsniais;
 kokius emocinius poreikius turi skirtingo amžiaus vaikai;
 koks suaugusiųjų elgesys padeda atliepti vaiko emociniams poreikiams;
 kaip „Vaikų linija“ ir joje savanoriaujantys žmonės prisideda prie vaikų emocinės sveikatos.

Domina daugiau sužinoti apie emocinius vaikų poreikius arba apie savanorystės „Vaikų linijoje“ galimybes? Ateik!
Sausio 18 d., 18:00 val. viešbutyje „Romantic“ (Kranto g. 24, Panevėžys), Senvagės salėje.

Renginys nemokamas, tačiau norintieji dalyvauti, kviečiami registruotis:
https://bit.ly/3IqOv1x

„Vaikų linija“ kasdien sulaukia per 300 vaikų ir paauglių kreipimųsi telefonu bei internetu. Vaikai nori pasikalbėti įvairiomis temomis: apie santykius su tėvais, bendraamžiais, patyčias, savižudybę, nerimą, vienišumą, valgymo sutrikimus, lytinę orientaciją, tapatybę ir t. t.
Vaikus išklauso ir priima tokius, kokie yra, palaiko savanoriai-konsultantai, kurie pirmiausia baigia parengiamuosius mokymus ir jų metu įgyja teorinių bei praktinių žinių apie emocinę paramą.

 

***
Informuojame, kad renginys filmuojamas ir fotografuojamas, o nuotraukos ir vaizdo medžiaga bus naudojamos „Vaikų linijos“ viešinimo tikslais. Dalyvaudamas (-a) renginyje sutinku būti fotografuojamas (a) ir / ar filmuojamas (-a).
Jeigu nesutinkate būti fotografuojami ar filmuojami bei nenorite, kad jūsų atvaizdas būtų viešinamas, būtinai susisiekite su renginio organizatoriais el. paštu info@pjos.lt ir iš anksto aptarkite sąlygas, kaip šiuos susitarimus būtų galima įgyvendinti.

Projektas „Savanorystės „Vaikų linijoje“ skatinimas visoje Lietuvoje: naujų savanorių pritraukimas iš regionų, savanorių mokymai, kvalifikacijos kėlimas bei motyvavimas” yra Aktyvių piliečių fondo, finansuojamo EEE finansinio mechanizmo lėšomis, dalis.