Panevėžio plėtros agentūra

Susitikimas „Kokios kultūros mums šiandieną reikia?“

Susitikimas

Kokios kultūros šiandien reikia Panevėžiui?

Kokiomis naujienomis įsibėgėjantį pavasarį pasitinka Panevėžio kultūros centras, visai neseniai atsisakęs Bendruomenių rūmų pavadinimo? Sužinosite netrukus – jau balandžio 24 d. 18 val. Renginių salėje vyks susitikimas „Kokios kultūros mums šiandieną reikia?“. Dalyvaus Kultūros centro direktorė Judita Kačinskaitė, prekės ženklo strategė, vizualinio identiteto dizainerė Lina Mass, mėgėjų meno, šokių kolektyvai ir jų vadovai.

„Renginys simboliškas – jį organizuojame minėdami 37-ąjį Kultūros centro gimtadienį. Miesto bendruomenei norime pristatyti naująjį mūsų įstaigos veidą – vizualinį identitetą (logotipą), būsimas veiklas ir renginius. Mums tai šventė, kuria norisi dalintis, todėl pažadame malonių staigmenų visiems atėjusiesiems“, – sako J. Kačinskaitė.
Ketvirtą veiklos dešimtmetį skaičiuojanti įstaiga iki šiol turėjo tik logotipą – vizualinio identiteto ne.

„Vizualinė tapatybė – dar vienas mūsų žingsnis į priekį. Kartais vis dar išgirsti: tereikia sugalvoti, kaip nori atrodyti, koks paveiksliukas tau patinka, ir jį susikuri. Štai tau logotipas. Tačiau to neužtenka – vis spartėjant ir kintant gyvenimui, aplinkai, kultūros ir kitos biudžetinės įstaigos privalo plėsti matomumo, atpažįstamumo ribas, perimti verslui būdingas praktikas. Taip ir mes, pasinaudodami naujuoju vizualiniu identitetu, tikimės tapti labiau įsimenami, patrauklesni ir modernesni“, – teigia J. Kačinskaitė.

Į renginį Kultūros centras kviečia Panevėžio miesto ir regiono gyventojus, žurnalistus, kolegas, partnerius ir visus, kam įdomi įstaigos veikla, jos naujovės. Atėjusiųjų lauks ne tik vizualinio identiteto pristatymas, bet ir diskusija, informacija apie ateinančio sezono planus. Galėsite patys išbandyti naująsias veiklas, pamatyti meninę programą, paskanauti vaišių.

Įėjimas laisvas.