Panevėžio plėtros agentūra

„Šturmas #8“ pramoginis orientavimosi žaidimas automobiliais

Kiti renginiai

Kovo 8 dieną, t.y tarptautinės moterų dienos vakarą kviečiame Tave ir tavo komandą sužaisti ŠTURMĄ! „Šturmas“ – tai populiariausias ir masiškiausias Lietuvoje komandinis orientavimosi žaidimas automobiliu. Ar esi pasiruošęs patirti išskirtines emocijas bei nuotykį, kurį prisiminsi dar ilgai?

Tai puiki galimybė vakarą praleisti turiningai - nesvarbu, tu vyras ar moteris, save laikai atletišku ar apkūniu, esi žemas ar aukštas – tu nusipelnei kokybiško laisvalaikio. Tad jeigu nenori eilinį kartą tiesiog eiti į barą, žiūrėti TV ant sofos arba Tau tiesiog trūksta idėjų, ką veikti su draugais - siūlome laiką leisti kartu su „Šturmu“!

Pasinaudok akcija - kaina visam ekipažui tik nuo 39.99€. Bilietų skaičius ribotas. Kaina renginio dieną gali būti didesnė.

Atsitiktinei komandai atlikus organizatorių sugalvotų užduotį padovanosime naują keramikinį Proflame Expert grilių! Už šį prizą dėkojame generaliniam projekto rėmėjui - PROflame EXPERT.

Išskirtinai šį etapą, papildomai apdovanosime vieną tik iš moterų sudarytą ekipažą, kuris surinks daugiausiai taškų Lietuvoje. Šiai komandai padovanosime nemokamą bilietą į kitą etapą nemokamai!

Mes pažadame, kad tai bus geriausiai tavo šį mėnesį praleistas vakaras, nes patirsi azartą, adrenaliną, konkurenciją bei smagiai pasibūsi su savo komanda! Galbūt ką tik išsilaikei teises, arba tau jau gerokai virš 50? Sudalyvauk, kad ir kiek tau bebūtų – pažadame, kad įspūdžių netruks.

Žaidimo startas jau 2024.03.08, 20:00. Rekomenduojame į starto vietą atvykti bent 30-60 minučių anksčiau. Į starto vietą atvykusių komandų laukia specialūs rėmėjų arba mūsų firminiai prizai.