Panevėžio plėtros agentūra

Renginys-edukacija „Mažojo princo“ paslaptys

Edukacija

Pažintis su Antuano de Saint Exupery „Mažasis princas“ citatų dėžute.Istorija apie mažąjį princą, atvykusį iš mažytės tolimos planetos ir smalsiai žvelgiantį į viską, kas vyksta aplink, paliečia tiek vaikų, tiek suaugusių širdis.
Užsiėmimo metu, tyliai skambant meditacinei muzikai skaitysiu jums ištraukas iš klasika tapusios šio prancūzų rašytojo knygos.Užburiančios ištraukos primins mums, kad gerumas, atvirumas, draugystė, rūpestis artimu, gebėjimas žvelgti į tai, kas iš tiesų svarbu – amžinosios vertybės. Kiekvienai dalyvei suruošiu po vieną citatų dėžutę su 31 iliustruota kortele, kurių vienoje pusėje citata, o kitoje pusėje skirtingos mandalos.
Besiklausydami ištraukų galėsite susipažinti su citatų dėžutėje esančiomis kortelėmis bei mėgausitės mandalų spalvinimo terapija.Nuspalvinę mandalas skaitysime stebuklingas ir paprastas „Mažojo princo“ citatas bei linkėsime viena kitai tai, kas tikra ir nuoširdu.

Šiame renginyje gali dalyvauti vaikai nuo 8 metų ir suaugusieji, kurie neabejingi šio prancūzų rašytojo kūrybai.
Šis renginys gali būti puiki dovana gimtadienio proga, mergaitėms, paaugliams,mergvakariams ar draugių, kolegių susibūrimams. Renginyje svečiuosis nuostabi papuošalų kūrėja Raminta, kurios dėka galėsite susikurti norimą apyrankę iš mineralinių akmenukų.


Susitiksime labai jaukioje ir gražioje „Nebalta studijoje“, Beržų g. 44, Panevėžys.


Renginio trukmė apie 2 val.
Kaina – 25 eur/asmeniui.
Jei su savimi pasikviesi draugę ar kelias drauges, kaina – 20 eur/asmeniui
Registracija sms žinute, tel. nr. +370 658 78429, Lina

Lai nurimsta protas. Lai kalba širdis.
Maži malonumai / Citatų dėžutė