Panevėžio plėtros agentūra

Premjera „Diskoteka angelams“

Kiti renginiai

„DISKOTEKA ANGELAMS"
pagal rašytojo Audriaus Skačkausko knygas bei gyvenimo būdą
N-16

Kūrybinė komanda:
Inscenizacijos autorius ir režisierius – Gabrielius Zapalskis
Dramaturgijos konsultantė – Sigita Ivaškaitė
Scenografė ir kostiumų dailininkė – Laura Luišaitytė
Kompozitoriai – Povilas Velikis ir Gabrielius Zapalskis

Aktoriai: Saugirdas Stakelė, Dovilė Klementjeva, Martynas Klementjevas.

Kaip gyveni? Ar skaniai pavalgei? Ar turi bėdų? Gal padėti? Kad sužinotum tikrą atsakymą į panašius klausimus – reikia laiko. Taip, N kartų girdėjome, kad pasaulis vis greitėja, bet gal tada gali greitėti ir paprastėti kai kurių problemų sprendimai? Per vieną dieną neįmanoma tapti puikiu alkoholiku, visiems gerai pažįstamu lošėju ar šiaip prasikaltusiu narkomanu. Tad kodėl turėtų būti greitesnis procesas norint viską pakeisti?
Apie priklausomybes, kurios pražudo šeimas, sveikatą ir karjeras – negalima kalbėti be humoro, be saviironijos ar absurdo.
Tai, pagal Audriaus Skačkausko gyvenimą ir knygas, sukurtas sceninis vyksmas, bandantis apeliuoti į kiekvieno individualią patirtį su įvairiomis priklausomybėmis, net jeigu tai tik silpnybė kukurūzų spragėsiams. Tai istorija apie egzistuojantį žmonių tipą, kuris dažnai ir neginčytinai atsiduria paraštėse, nors turi didelių ambicijų išlikti pilnateisiu bei laimingu piliečiu.
Tai yra spektaklis, kuriame pagrindinis herojus bando susirinkusiems sužadinti galimybę tikėti laimingu gyvenimu, net jeigu dar neteko būti prie bedugnės krašto. Tai ramios muzikos pasiklausymo vakaras, kurio metu niekas nebus teisiamas, žeminamas ar apsprendžiamas iš anksto. Tai diskoteka, kurios dėka bus pažymėti visi žmonės, kuriems priklausomybių tema rūpi ir nėra tik brutali diagnozė. Tai susitikimas su Angelais, kurie mus supa nuolatos ir vis dar neaišku ar jie yra tik žmonės.

Kviečiame bilietus rezervuoti tel. (8-45) 468935 arba el. paštu: teatras.menas@gmail.com

Kasos darbo laikas: II-V 11-15 val. ir 1 val. prieš renginį.