Panevėžio plėtros agentūra

Pažintinė rankdarbių-siuvimo pamoka 7-11 metų vaikams „Kilputė“

Vaikams

Kviečiu vaikus su tėveliais 2024-02-01 17:30 į pažintinę rankdarbių- siuvimo pamokėlę.


Man visas rankdarbių pasaulis pažįstamas nuo pat vaikystės. Daug ko mane išmokino mama. Buvau pasinėrusi į įvairias technikas: nėrimą vąšeliu, mezgimą virbalais, siuvinėjimą kryželiu, karoliukų vėrimą, ir galų gale siuvimą, kuris iki šiol pats mieliausias. Beje, savo rankomis megztais rūbais didžiavausi jau 5-oje klasėje. Siuvimas įtraukė mane taip stipriai, kad nenorėjau su juo skirtis, todėl pamažu tai tapo mano hobiu-darbu. Esu vaikiškų rūbelių ir aksesuarų prekinio ženklo InGoHandmade įkūrėja.
Laikui bėgant supratau , kad savo patirtį ir žinias turiu perduoti. Mokinti pasirinkau vaikus, nes tame matau didelę parsmę ir naudą.
Užsiėmimų metu mokysimes pagrindinių siuvimo siūlių su adata, išmoksime megzsti mazgą , įsiūti sagą, prisiūti aplikaciją, pasigaminti savo aplikaciją, dekoraciją . Išmoksime dekoruoti, papuošti norimą sau daiktą. Siūsime įvairius smulkius siuvinius: plaukų gumytes, galvajuostes, telefono dėkliukus, knygų skirtukus. Mergaitės galės pasisiūti sijoną ar minkštą žaislą pasirinktinai, jį galės papuošti pagal savo vazduotę ir norus. Darysime įvairius teminius gaminius įvairių švenčių tematika.
Užsiėmimų tikslas - išlaisvinti savo kūrybą, lavinti smulkiąją motoriką, vaizduotę, loginį mąstymą, spalvų pojūtį ir pajausti pasitenkinimą per kūrybą, išmokti praktiškų siuvimo elementų.

Taigi maloniai kviečiu į pažintinę kelionę ir tėvelius, ir vaikus.

 

Adresas: Respublikos. g 34 III a., Panevėžys