Panevėžio plėtros agentūra

„Meilės kvapas - Indija.“ degustacinė vakarienė

Kiti renginiai

MEILĖS KVAPAS - INDIJA.
Degustacinė indiškų patiekalų vakarienė su programa.

Bene ryškiausia prieskonių valdovė - Indija!
Kvapų, skonių, patiekalų, spalvų - įvairovė. Tokią turbūt įsivaizduojame šią tolimąją šalį.

Nusprendėme kartu su mūsų komandos nariu - restorano "Vasaris" barmenu - indu Inderpreet, kad meilės vakaras tebūnie skiriamas jo senajai svajonei - Panevėžyje pakviesti į indiškų patiekalų vakarienę.

Tebūnie nors dalelė Indijos ir ant jūsų stalo, akyse, uoslėje, dialoguose!
Vakarienės metu skanausime įvairius užkandžius. Degustuosime pagrindinį patiekalą, pagal indiškas tradicijas kuriamą Inderpreet rankomis ir širdimi kartu su restorano "Vasaris" kulinarų komanda. Indiška virtuvė gausi ir desertais. Tad neišvengiamai saldinsime vakarą dar vienu patiekalu...

Kartu su lektore ir stiliaus žinove Jolanta Kanapeckiene jautriai lytėsime sultanato pulsą bei godžiai gersime įvairias imperiškas natas. Kaip teigia pati Jolanta, leisimės į egzotinę aromatų kelionę, persmelktą svaiginančiais Indijos miestais, garsėjančiais rūmais, šventyklomis, sodais, apipintais meilės legendomis. Klajosime Indijos džiunglėse su jų aromatų patirtimis, klausysime galingų vandens dejonių ir gersime jų gaivų aromatą. Kam smalsu - junkitės!

***

Tai bus - Indiška dvasia alsuojantis vakaras. Leiskite sau būti ryškūs ir, neabejotinai, būkite pasiruošę daugeliui atradimo džiaugsmų!

***
Vaišių ir programos kaina - 45 Eur/asm.

Staliuką rezervuokite tel. 8603 24385, 8671 31474, el.p. pasiulymai@vasaris.lt

***
www.vasaris.lt