Panevėžio plėtros agentūra

Justo Tertelio autorinių dainų koncertas „PraBudiMan“

Koncertai

Dainų autorius ir atlikėjas, aktorius, dramaturgas ir režisierius Justas Tertelis visus jaunus ar senus kviečia į akustinį vakarą. Jo metu gyvai atliks aktorines, scenines, užkulisines, socialines, asmenines ir viešas dainas bei pristatys debiutinį albumą „PraBudiMan“.  J. Tertelio autorinėje muzikoje ir tekstuose atsispindi žanrų bei temų įvairovė. Teatriniame atlikime su kiek aštresniu, ironišku santykiu žvelgiama į šiandieną.

Justas Tertelis kuria autorines dainas ir tekstus teatrui nuo pat savo teatrinės karjeros pradžios (2006 metų). Jo dainos ne kartą buvo atliekamos autoriniuose, teatriniuose bei kituose koncertuose, TV eteryje ir festivaliuose.

„Visi, kurie mėgsta teatrą, mano koncerte turėtų pasijusti saugiai ir gerai, nes tai bus savotiška kelionė į teatro užkulisius ar aktoriaus grimerinę. Ten, kur nuolat sukasi istorijos, skamba tekstai, grojama instrumentais ir į viską žiūrima žaidybiniu kūrybiniu žvilgsniu,“ – pasinaudoti reta proga susitikti bei pabendrauti koncerto formatu kviečia Justas Tertelis.