Panevėžio plėtros agentūra

„Judesių praktika“ žaidimai

Žaidimas

Šį kartą į teatro studiją atvyksta judesio praktikuotoja Jurgita Kazlauskaitė.

„Tyrinėju įvairias judesio formas bei galimybes. Nuolatinis mokymosi procesas veda link noro dalintis. Ketveri metai intensyviai judu kartu su Movement Vilnius bendruomene“, - dalinasi Jurgita.

Judesys mus visus lydi kiekvieną akimirką, net tada, kai miegame. Mes kvėpuojame, tai nenutrūkstamas, ritmingas ir subtilus kūno procesas, kuris vyksta nesąmoningai.

Daugybė galingų procesų vyksta mūsų kūne mums nežinant ir visus juos apjungia ritmas. O kas vyksta tada, kai judesio kokybė tiesiogiai priklauso jau nuo manęs paties? Kiek gebu įsiklausyti į savo kūną, kiek man pačiam įdomus jis?

Kur keliauja mūsų dėmesys, ten keliaujame mes. Smagu, kad bet kada galime pradėti stebėti ir atpažinti, kaip mes reiškiamės pasaulyje per judesį, kaip mes komunikuojame su kitais per judesį, taip didinant savo asmeninį patirčių žemėlapį.

Kviečiame susitikti ir žaisti kartu. Keliausime per žaidimus ir judesį, naudojant tokius įrankius, kaip kamuoliukai, lazdos, kaladėlės. Balansuosime ir partneriausime. Svarbu su savimi atsinešti SMALSUMĄ, patogius drabužius. Erdvėje judėsime basomis.

REGISTRACIJOS NUORODA: https://forms.gle/2qofegptjNpxVaop9

vasario 17 d., 11 val., šeštadienį
dirbtuvių trukmė 3 val. su pertrauka

dirbtuvės NEMOKAMOS
Pragiedruliai, Ukmergės g. 59a