Panevėžio plėtros agentūra

Globėjo dienos renginiai

Kiti renginiai

Birželio 27 d. nuo 15 iki 17 val. Laisvės a. prie fontano – viktorina „Ką žinai apie vaiko globą?“. Atėjusieji į renginį galės susipažinti ir padiskutuoti su Panevėžio socialinių paslaugų centro Globos centro, Vaiko teisių ir Visuomenės sveikatos biuro specialistais, sudalyvauti viktorinoje apie vaiko globą.

Birželio 28 d. nuo 15 iki 16.30 val. Panevėžio kraštotyros muziejuje Panevėžio socialinių paslaugų centro Globos centro specialistai atsakys į dominančius klausimus apie vaiko globą, vyks edukacinė programa apie dinozaurų (pa)likimą. Edukacinėje programoje bus kalbama apie dinozaurų gyvenimo būdą, jų elgesį, tarpusavio bendravimą, skatinama saugoti gamtą, kad žmonijos neištiktų dinozaurų likimas. Edukacija skirta nuo 6 m. amžiaus, reikalinga registracija tel.  8 614 11874.

Birželio 29 d. nuo 16 iki 18 val. Dailės galerijoje vyks padėkos vakaras, skirtas Panevėžio miesto globėjams ir globojamiems vaikams (renginys uždaras, dėl dalyvavimo renginyje prašome kreiptis į savo globos koordinatorių).

Birželio 30 d. nuo 16 iki 18 val. G. Petkevičaitės-Bitės bibliotekoje Panevėžio socialinių paslaugų centro Globos centro specialistai atsakys į dominančius klausimus apie vaiko globą, vyks paskaita tėvams „Kaip skaityti vaikams, kad skaitymas būtų išties prasmingas, įdomus ir efektyvus?“. Renginio metu veiks dvi edukacinės erdvės vaikams: sensoriniai skaitymai pagal Nicolos Kinnear knygą „Kaip kiškis mokėsi drąsos“ (skirta nuo 0 iki 7 m.) ir pasakų edukacija „Pasakojimas apie stebuklingą teptuką“ (nuo 7 m.).

Liepos 1 d. 19.30 val. kino centre „Garsas“ (Klaipėdos g. 146)  su Panevėžio socialinių paslaugų centro Globos centro specialistais vyks diskusija apie vaikų globą, bus pristatomos globos galimybės. Taip pat bus rodomas nemokamas filmas „Meilės slėpynės“, po kurio vyks diskusija su psichologe Milda Kerpiškiene.

Be visą savaitę Panevėžyje vyksiančių renginių šiemet liepos 2 d. vyks nacionalinis, bendras visos Lietuvos globojančių šeimų ir globos centrų renginys Klaipėdoje „Vaikai yra vaikai“. Renginyje dalyvauti yra kviečiami visi Lietuvos globos centrai su visos Lietuvos globėjais ir globojamais vaikais. Dėl dalyvavimo renginyje prašome kreiptis į savo globos koordinatorių.

Liepos 3 d. 10.30 val. Panevėžio Kristaus Karaliaus katedroje bus aukojamos Šv. Mišios už globėjus, jų globojamus vaikus, už įtėvius ir jų įvaikintus vaikus.