Panevėžio plėtros agentūra

Europinio kino seansai po atviru dangumi – naujoje kino centro „Garsas“ erdvėje

Filmai

Kino centras „Garsas”, tik ką pakvietęs visus vasaros penktadienius praleisti atsinaujinusioje Laisvės aikštėje su pastarojo dešimtmečio kino apdovanojimų „Sidabrinė gervė“ filmais favoritais, nesustoja džiuginti savo žiūrovus ir toliau. Atskleidžiame dar vieną kino erdvę, kurioje kiekvieną ketvirtadienį pristatysime kokybiškus europinio kino seansus po atviru dangumi. Birželio 17 d. 22 val. panevėžiečiai kviečiami romantiškai praleisti ketvirtadienio vakarą po žvaigždėtu dangumi prie kino centras „Garsas“  Klaipėdos g. 146. Programos filmas – belgų režisierės Anke Blondé komedinė drama „Dorianos B. pasirinkimas“.

„Nuo šiol kino mylėtojus kviesime ne tik nuostabius vasariškus penktadienio vakarus būti kartu su kinu po atviru dangumi Laisvės aikštėje, bet ir kiekvieną ketvirtadienį 22 val. džiuginsime žiūrovus nemokamu lauko kinu, adresu Klaipėdos g. 146, šalia kino centro „Garsas“ esančioje pievutėje. Ketvirtadienio kino programa, rodoma naujuoju adresu, leis mėgautis europiniais filmais, tad kviečiame panevėžiečius ateiti, atvažiuoti dviračiais, paspirtukais, autobusais ar atvykti automobiliais praleisti ketvirtadienio vakarus su geru, kokybišku europiniu kinu“ – sako kino programų koordinatorė Kornelija Norkevičiūtė.

Belgų draminė komedija „Dorianos B. pasirinkimas“, pelniusi 7  apdovanojimus ir 4 nominacijas filmų festivaliuose, pasakoja apie 37 m. veterinarę Dorianą ir jos likimo pokštus. „Tai gyvenimiškas filmas apie galimybes ir pamirštas svajones, kurias atgaivina užklupę netikėti rūpesčiai“ – priduria Kornelija.

Pakvieskite šeimos narius, draugus ir kaimynus į „Garso“ lauko kiną! Kino seansas vyks šalia kino centro „Garsas" esančioje pievutėje, todėl žiūrovus kviečiame atsinešti savo pledus, užkandžius ir taip susikurti kino pikniką po atviru dangumi! Susitikime birželio 17 d. 22 val. adresu Klaipėdos g. 146. Tai puiki proga susipažinti ir susibičiuliauti!

Daugiau informacijos: www.garsas.lt