Panevėžio plėtros agentūra

Eugenijaus Chrebtovo programa „Retro“

Koncertai

EUGENIJUS CHREBTOVAS | RETRO

Akomponuoja Vytautas Lukočius

Balandžio 21 d., 17 val. Eugenijaus Chrebtovo programa RETRO prasidės XXII-asis Bistrampolio festivalis!

Visai neseniai Vilniaus rotušėje publikai pristatyta dainininko Eugenijaus Chrebtovo programa SINATRA sulaukė didžiulio susižavėjimo ir gausybės teigiamų įvertinimų.  Visi, norintys savo vakarą praleisti ypatingai, puikios muzikos apsuptyje su nuostabiais atlikėjais, kviečiami nepraleisti unikalios galimybės išgirsti papildytą ir dar labiau išpuoselėtą programą RETRO, kurioje greta F. Sinatros, D. Martino ir E. Preslio populiariausių kūrinių sugulė ir lietuviškos muzikos aukso fondui priklausančios B. Gorbulskio, S. Povilaičio, M. Noviko ir kitų autorių kompozicijos.

 Išskirtinio koncerto metu klausytojai turės unikalią galimybę nusikelti kelis dešimtmečius atgal ir kartu padainuoti, paploti ir palinguoti svingo ritmu, skambant visiems gerai pažįstamai ir nuo pat pirmųjų taktų atpažįstamai muzikai.

Publikai puikiai žinomas dainininkas Eugenijus Chrebtovas pastaruoju metu vis daugiau dėmesio skiria skirtingų programų pristatymui, kurias dovanoja ne tik didžiųjų miestų, bet ir mažų miestelių gyventojams. Jo atliekamų kūrinių bagaže sugulė ne tik klasikos, bet ir populiariosios muzikos kūriniai. Profesionalumu ir ypatinga charizma garsėjantis dainininkas kaskart nustebina savo klausytojus žinomus kūrinius atlikdamas naujai, neįprastai.

Scenoje kartu su E. Chrebtovu publika išvys savo numylėtinį, charizmatišką, energingą ir meistriškai fortepijoną sugebantį prakalbinti maestro Vytautą Lukočių. Šių atlikėjų tandemas jau ne kartą nustebino ir pradžiugino net pačius išrankiausius klausytojus, tad pažadame, kad ir šį kartą muzikantai privers nusišypsoti ne vieną ir pripildys vakarą pačiomis geriausiomis emocijomis.

Bilietai:

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/festivaliai/eugenijus-chrebtovas--retro-425586/

Renginio nuoroda:

https://www.facebook.com/events/714272300883594/