Panevėžio plėtros agentūra

Ekskursija su vertimu į gestų kalbą – „Skirtingi Panevėžio veidai ir miesto nepaprastieji“

Ekskursijos

Vasario 19 d. kviečiame į nemokamą ekskursiją „Skirtingi Panevėžio veidai ir miesto nepaprastieji“. Koks tas Panevėžys? Ekskursijos metu sužinosite apie skirtingus Panevėžio veidus skirtingais istoriniais laikotarpiais. Apie miesto jubiliatus, kurių gimtadienius skaičiuojame, nes jų darbais džiaugiamės iki šiol. Apie tai, ką Panevėžys turi seniausio, pirmiausio, keisčiausio ar unikaliausio.

Ekskursija pritaikyta klausos negalia turintiems žmonės – verčiama į lietuvių gestų kalbą.

Ekskursijos trukmė: 2.00 val.

Po ekskursijos, jos dalyviai turės galimybę nemokamai apsilankyti Panevėžio Kraštotyros muziejuje.

Būtina registracija ➡ https://bit.ly/3sE2vLR

Su užsiregistravusiais dalyviais organizatoriai susisieks asmeniškai.

EKSKURSIJOS DALYVIŲ SKAIČIUS RIBOTAS!

Įdomioms pažintimis su miestu blogo oro nėra! Įvertinkite oro sąlygas ir tinkamai apsirenkite. Pasirūpinkite patogiais drėgmei atspariais viršutiniais rūbais bei avalyne.

Primename, kad renginių dalyviai privalo laikytis valstybės lygio operacijų vadovo sprendimų: nesibūriuoti, laikytis koronaviruso prevencijos priemonių – tinkamos higienos, išlaikyti saugų 2 metrų atstumą, o pajutus viršutinių kvėpavimo takų infekcijos požymius likti namuose.

Nemokamas ekskursijas Panevėžio plėtros agentūra organizuoja įgyvendindama bandomojo URBACT programos „GenderedLandscape“ projekto „Lyčių lygybės kraštovaizdis“ veiklas.