Panevėžio plėtros agentūra

Ėjimo renginys

Sportas

Susitinkame gegužės 3 d. 17.15 val. Skaistakalnio parko pėsčiųjų take ties PC Maxima

KAS JŪSŲ LAUKS?

- Šiaurietiško ėjimo mankšta, o kas norės, žygio metu, galės eiti su lazdomis (galima turėti ir savo).
- Žygiuosime iki Wake Panevėžys kavinukės.
- "Švenčių kūrėjai" mus pasitiks su muilo burbulais ir veidukų piešimo pramogomis.
- "Medinė antis" dovanos smagias pramogas suaugusiems ir vaikams.
- Aromaterapijos edukacija.
- Vyrų bendruomenės veikla.
- Bendras piešinys, kurio eigą kuruos Visuomenės sveikatos biuro darbuotojos.

Susitinkame smagiai ir naudingai praleisti trečiadienio vakarą.

 

SVARBU! Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama. Dalyvaudami patvirtinate sutikimą dėl vaizdinės medžiagos naudojimo ateityje.
------
Mamos eina, bėga, keliasi, griūva, nuvargsta, ir vėl kartoja tą patį. Motinystė – kartais ėjimas, bet dažnai – bėgimas šalia, paskui, priekyje. Žinome, kad buvimas tėvais suteikia visą emocijų spektrą. Liūdesys, neviltis, nerimas, depresyvumas – irgi motinystės dalis.

Kviečiame atkreipti visuotinį dėmesį į mamų psichikos sveikatą. Apie tai su „Mama mums rūpi“ partneriais ne vienerius metus kalbame. Šiemet, pirmą kartą švęsdami Pasaulinės mamų psichikos sveikatos dieną Lietuvoje, rengiame ėjimo renginį. Ateikite, pabūkime kartu, pasidalykime patirtimis ir palaikykime mamas.

„Mama mums rūpi“ projektas rūpinsis ir sieks kartu su jumis, kad ši diena taptų kasmetinė tradicija sutelkti dėmesį ir pagalbą mamoms ištisus metus, kai joms to reikia.

KAIP DAR GALIME PRISIDĖTI?

⁃ Prisidėkite per „Contribee“. Ėjimo paramos tikslas – 555 eurai. Jie bus skirti finansuoti projekto „Mama mums rūpi“ informacinius emocinės paramos rinkinius mamoms. Net ir nedidelė auka gali padėti pasiekti didelį tikslą! Paremkite greitai ir paprastai: https://contribee.com/mama-mums-rupi/post/34087

⁃ Jei norite prisidėti prie bendro tikslo – kalbėti ir atkreipti dėmesį į mamų emocinę sveikatą – „Mama mums rūpi“ projektą galite paremti 1,2 proc. GPM (VšĮ Mediapressa, 301815733).