Panevėžio plėtros agentūra

Automobilių pramoginės orientacinės varžybos „Šturmas“

Kiti renginiai

Automobilių pramoginės orientacinės varžybos „ŠTURMAS“ grįžta! Siūlome rinktis kitokį laisvo laiko praleidimo būdą ir gerą vakarą! Artimiausias žaidimas įvyks Sausio 27 d., 20:00, Panevėžyje.

Kviečiame vyrus ir moteris, mažus ir didelius, tinginius ir sportininkus prisijungti ir įrodyti, jog Jūsų komanda stipriausia! Tad nieko nelaukdamas kviesk savo draugus, šeimos narius ir kolegas, nes laukia tikrai kupinas emocijų laikas - azartas, konkurencija, adrenalinas ir daug kitų emocijų, kurias galite patirti tik žaisdami ŠTURMĄ.

Dar nežaidėte Šturmo? Rekomenduojame peržiūrėti čia: https://www.sturmas.lt/pirmassturmas

Jeigu šį sezoną dar nežaidėte Šturmo - ne bėda, nes būtent šis etapas yra paskutinis norint sėkmingai įsilieti į šį sezoną ir varžytis dėl vertingų piniginių prizų. Šiame etape taip pat apdovanosime ne tik reguliaraus sezono rėmėjų prizais, bet geriausiai pasirodžiusi komanda laimės ir Xbox S naują žaidimų konsolę!

Rekomenduojamas komandos narių skaičius: 2-5 (komandos narių skaičiaus neribojame)
Žaidimo data: 2023.01.27
Žaidimo pradžios laikas: 20:00
Trukmė: 3 valandos
Starto vieta: Laisvai pasirenkama starto vieta pasirinktame mieste

Mokestis visam ekipažui tik nuo 30€ iki 50€. Ekipažo dalyvių skaičius neribojamas, tačiau mes rekomenduojame 2-5 žaidėjus. Įsigyti bilietus į renginį galite internetu čia:
https://bilietai.sturmas.lt

Daugiau informacijos rasite www.sturmas.lt