Panevėžio plėtros agentūra

„Atostogos su žmona“ komedija

Spektakliai

Kovo 28 d. 18 val. komedija pasiilgusiems atostogų ATOSTOGOS SU ŽMONA Panevėžio bendruomenių rūmuose.

 

Vaidina: Vitalija Mockevičiūtė / Neringa Varnelytė, Gabrielė Malinauskaitė, Julius Žalakevičius.

Režisierius – Ričardas Vitkaitis
Scenografija ir kostiumai - Eglė Krasnovė
Pjesės autorius - Ramūnas Šimukauskas

Trukmė – 1 val. 40 min.

N-16

Atostogos su antrąja puse Palangoje. Beveik visiems pažįstama situacija. Aktorių teatro komedijoje ATOSTOGOS SU ŽMONA simpatiškas muzikos prodiuseris Tomas (akt. Julius Žalakevičius) atvažiuoja su savo mylimąja Egle (akt. Gabrielė Malinauskaitė) į Palangą. Apsigyvena prabangiuose apartamentuose ir planuoja vakare romantišką vakarą, kurio metu piršis savo išrinktąjai.

Deja, planas žlunga. Į tuos pačius apartamentus, švęsti savo vestuvių dvidešimtmečio, atsikrausto kita pora, Irena (akt. Vitalija Mockevičiūtė/ Neringa Varnelytė) ir Alfonsas (akt. Andrius Bialobžeskis). Kodėl susidubliavo užsakymas? Ar Tomui ir Eglei pavyks romantiškas vakaras, kai tuose pačiuose apartamentuose apsigyvena nepažįstamieji iš provincijos? Ar dvidešimties metų Irenos ir Alfonso patirtis santuokoje bus geras pavyzdys Eglei ir Tomui? O gal kaip tik atgrąsys juos nuo lemtingo žingsnio?

O dar paaiškės, kad kai kas slepia didelę paslaptį ir ta paslaptis piršlybas pastatys ant bedugnės krašto. Komedija ATOSTOGOS SU ŽMONA pilna netikėtų situacijų, nesusipratimų, ir netgi nemenkos detektyvinės intrigos. Bet kaip ir visose gerose istorijose, pabaiga būna gera. O ar visiems gera, ar tik kai kam, pamatysite atėję ir savo akimis viską pamatę!