Panevėžio plėtros agentūra

ARTI su Vita Šiaučiūnaite ir Juliumi Tamošiūnu

Susitikimas

Ketvirtajame šio sezono „Arti“ susitikime Juozo Miltinio dramos teatro režisieriaus asistentė Sandra Juzėnienė kalbins artėjančios premjeros – spektaklio „Pupos“ aktorius Julių Tamošiūną ir Vitą Šiaučiūnaitę.

Julius ir Vita – ilgamečiai Juozo Miltinio dramos teatro aktoriai. Abu jie ne tik kuria vaidmenis teatre, bet ir užsiima pedagogine veikla – Vita vadovauja vaikų ir jaunimo teatro studijai, o Julius yra Juozo Miltinio gimnazijos teatro mokytojas. Daivos Čepauskaitės pjesė „Pupos“ šiems aktoriams itin brangi – būtent jiems kilo idėja pasiūlyti kurti spektaklį pagal šį kūrinį. Rezultatą išvysime jau netrukus, o dabar kviečiame pasimatyti su aktoriais, pasiklausyti jų minčių ir užduoti klausimų.

„Arti“ – tai susitikimai su menininkais, kuriančiais Panevėžyje.

Režisieriai, dailininkai, kompozitoriai, choreografai, aktoriai ir kiti menininkai, nuolat atvykstantys kūrybai mūsų teatre, ne tik išleidžia čia premjeras, bet ir įkvepia mūsų kolektyvą, padeda mums augti, įgyti naujų žinių ir įgūdžių, plėsti savo pasaulėvaizdį.
Atėjo metas pripažinti, jog nėra sąžininga mėgautis tuo užsidarius repeticijų salėje. Todėl kviesime jus atviriems susitikimams su išskirtiniais menininkais, kurie bent kelis mėnesius būna taip ARTI mūsų.

Susipažinti su Juliumi ir Vita iš ARTI galėsite vasario 8 d. 18 val. Panevėžio teatro „Menas“ fojė.

Renginys NEMOKAMAS