Panevėžio plėtros agentūra

„Arčiau garsų!“ vinilo vakaras moterims

Koncertai

ARČIAU GARSŲ. Vinilų vakaras moterims! Ir ne tik...

 

Kovo 8 - toji bus švenčiama kitaip! Aišku, su muzika ir šokiais. Muzika - vinilai. Šokiai - aikštelėje. Gėlės - visą vakarą, o po renginio - į namus.

Arčiau muzikos tampame klausydamiesi kokybiškos melodijos ir jausdami specifinę jos gelmę! Tęsiame muzikos degustacinius vakarus ir jau šįkart susitinkame ypatinga proga - moterys, kokteiliai, melodija, dėmesys... Kovo 8 - toji yra ypatinga ir mums. Ruošiame kokteilius, muziką ir gėlių „kalną“. Taip, taip! Kalną. Drauge su miesto viena geriausių floristų komanda - „Žalioji zona“ gaminame siurprizą! Didelę renginio dekoraciją, kurią dalimis po šventės galėsite (gal geriau tiktų žodis - privalėsite) išsinešti į namus ar savo kitą mėgstamą erdvę.

Na, o kas šįkart scenoje? Gerai žinomi iš „Skaniai skamba" - tai DJ Mindosy ir jo komanda. Muzika - žinoma ir pamiršta... Ta, kurios klausėmės prieš 20 - 30 metų... Laukiami visi - švenčiantys moters dieną, melomanai, norintys atsipalaiduoti, pasiilgę gero garso, nieko nesitikintys bei muzikinės kultūros gerbėjai... „Skamba skaniai" atrinko ypatingą vakaro muziką, charakteringus įrašus perklausai su kokteliais. ARČIAU GARSŲ renginiai skirti tiems laikams, kai mėgavomės melodijomis.

Renkamės švęsti!

***

20 Eur/ bil. (įskaičiuota - muzikos programa iki 24:00, pirmasis vakaro kokteilis, gėlių „kalno“ kompozicijos dalis, skirta išsinešti į namus, po renginio)

Bilietus galima įsigyti taip:

1. restorano „Vasaris“ bare,

2. atliekant mokėjimą pavedimu: MB Migunda, b/s Nr. LT64 7290 0000 1046 7111 (mokėjimo paskirtyje: 2024-03-08 renginys)

 

Informacija tel.: +370 603 24385, +370 648 36665, pasiulymai@vasaris.lt