Panevėžio plėtros agentūra

7-asis PAJC gimtadienis

Šventės

Kviečiame švęsti su mumis kartu!
7 intensyvūs, kūrybingi, transformuojantys, auginantys, įkvepiantys, iššūkiais ir nuotykiais gausūs metai su jaunimu ir jaunimui turi būti linksmai pažymėti!
Laukiame Jūsų kovo 28 dieną, 16 valandą. Bus muzikos, sveikinimų ir linkėjimų, pasikalbėjimų ir žaidimų, naujų dailės ir foto parodų atidarymų, kūrybinės dirbtuvės, torto ir ledų, šokių lempų šviesoje ir, be abejo, šaunaus jaunimo ir mylimų PAJC darbuotojų!

Gros gausus V. Mikalausko menų gimnazijos pučiamųjų orkestras, muzikos grupė "Gaika", dainuos Nora Jelizarova ir Modestas Pariauka.
Ugnė Macionytė, Nora Jelizarova bei Panevėžio atviras fotografų klubas, kuriam vadovauja Tadas Povilonis atidarys savo kūrybos parodas! Bus galima paskaityti jaunos kūrėjos Inetos Pivoriūnaitės eilių.
Pasipasakosime kaip mums sekasi, kokių naujų iššūkių ir projektų ėmėmės ir kuo jie vertingi bei naudingi Panevėžio jaunimui. Trumpai pasikalbėsime apie kūrybiškumo bei savanorystės svarbą ir naudą jaunam žmogui, o mūsų partneriai — inovatyvusis centras "Uncommon LT" pakvies jaunimą į naują ugdymosi programą.
Visos šventės metu galėsite pademonstruoti savo kūrybiškumą, kartu žaisti, šokti ir ragauti gimtadienio torto!

Labai laukiame!

PS. Kodėl lempos?
Nes tai... šviesos simbolis. Kai žmogus sužino ar išmoksta ką nors naujo, kai įveikia fizinius, emocinius, socialinius sunkumus ar padeda juos įveikti kitiems — aplink esanti tamsa virsta šviesa ir atveria platesnę erdvę gyvenimo kokybei.

Nes tai... unikalumo simbolis. Kiekviena lempa turi savitą formą, šviesos spalvą, galią, bet apšvietimo funkcija bendra visoms. Taip pat ir žmonės — esame skirtingi savo forma, turiniu, motyvacija. Tačiau būti žmogumi — bendra visiems.

Nes tai... pasirinkimo simbolis. Lempos šviečia arba ne, nes taip pasirenkame — įjungti jas ar išjungti. Kaip ir gyvenime — nuolat renkamės, priimame sprendimus, kurie keičia mūsų kelią nušviesdami jį arba... palikdami jį tamsoje.

ĮSIJUNKIT ŠVIESĄ!