Panevėžio plėtros agentūra

Kūrybiniai ir skaitmeniniai sprendimai versle: investicijų pritraukimo galimybės

Virtualus renginys

Verslo procesų skaitmeninimas, inovatyvūs dizaino ir rinkodaros sprendimai, e-komercijos modelių pritaikymas – tai žingsniai, kurių imasi moderniausios ir sparčiausiai augančios įmonės. Tačiau kaip kūrybines idėjas pritaikyti verslo problemų sprendimui? Kaip pritraukti investicijas ir auginti savo verslą? Kokiomis finansavimo priemonėmis gali pasinaudoti jūsų įmonė?

Atsakymus į šiuos klausimus išgirsite jau birželio 9 d., nemokamame virtualiame renginyje „Kūrybiniai ir skaitmeniniai sprendimai versle: investicijų pritraukimo galimybės“.

Panevėžio plėtros agentūros ir Lietuvos inovacijų centro organizuojamame renginyje susipažinsite su gamybos ir paslaugų įmonėms aktualiomis paramos priemonėmis „Kūrybiniai čekiai COVID 19“ ir „E-komercijos modelis COVID-19“. Kvietimai teikti paraiškas iki 90 % negrąžintinai subsidijai numatomi jau birželio mėnesį.

Konkrečia patirtimi pasinaudojant panašių priemonių suteiktomis galimybėmis pasidalins įmonės „Ustukių malūnas“ atstovas Kipras Uždavinys. Siekdama padidinti įmonės produktyvumą, įmonė vykdo projektą naujų produktų pakuočių unikaliems dizaino sprendimams sukurti pagal priemonę „Dizainas LT“.

Registracija į renginį: https://bit.ly/3fuIyAw

Renginys organizuojamas įgyvendinant Panevėžio miesto savivaldybės finansuojamą verslo plėtros sąlygų gerinimo projektą „Atrasti Panevėžį: verslo aplinkos potencialas“.

RENGINIO PROGRAMA

14.00–14.10 Renginio atidarymas. Monika Miniotaitė, VšĮ Panevėžio plėtros agentūros verslo aplinkos projektų vadovė

14.10–14.30 Investicijų pritraukimo galimybės įmonėms diegiant e-komercijos modelius, naujus dizaino ir rinkodaros sprendimus: priemonės „Kūrybiniai čekiai COVID-19” ir „E-komercijos modelis COVID-19“. Artūras Jakubavičius, VšĮ Lietuvos inovacijų centro Inovacijų paramos paslaugų departamento vadovas

14.30–14.40 Patirtis įgyvendinant projektą naujų produktų pakuočių unikaliam dizainui sukurti ir įdiegti. Kipras Uždavinys, UAB „Ustukių malūnas“ projektų vadovas

14.40–15.00 Klausimų ir atsakymų sesija. Moderuoja Tautvydas Pipiras, VšĮ Lietuvos inovacijų centro projektų vadovas