Panevėžio plėtros agentūra

Vakarėlis „Svečiai 2.0“

Vakarėliai

SVEČIAI 2.0

Panevėžys ir skrydis mums namai, o į namus reikia pasikviesti svečių. Vakarėlis „SVEČIAI“ buvo puikiai visų įvertintas, todėl pradedame tradiciją ir grįžtame su dar daugiau muzikos ir naujovių! Gegužės 20 dieną mūsų svetingumas vėl pavers šokių aikštelę tikrais namais, o svečiai naktį pavers dar labiau stebuklinga. Meilė muzikai ir unikalūs, aukšto lygio atlikėjai bus svetingai priimti mūsų namuose, Panevėžyje.
---------------
LINE UP

RADVILAS & MATAS
Jau ne pirmą kartą „SVEČIŲ" scenoje grojantis duetas, pasiruošę sudrebinti žemę ir planuoja parodyti kitą techno kombinacijos pusę, kuri tikrai privers visus atsipalaiduoti bei nepalikti šokių aikšteles.

BATTERIA DELLLA MENTE
Daug žadantis duetas. Šviežiai iškepti, bet jau kartą groję svečių gretose, šie italų disco fanatikai ir greitos muzikos mėgėjai serviruos aukštą lygi namuose, Panevėžyje.

BAMOS
Nuo grojimo mamos namų rūsy iki žemę drebinančio pasirodymo „EXTAZE“ vakarėlyje, Bamos užkariauja širdis ir verčia kojas trepsėti savo užkrečiančia energija ir pulsuojančiais ritmais. Jų unikalus skirtingų žanrų derinys sulaukė dėmesio iš skirtingų techno muzikos mylėtojų.

---------------
VIETA Klubas „Skrydis 28“, Respublikos g. 28, Panevėžys, Lietuva.
DATA 2023 – 05 - 20
DURYS 22:00
---------------
N – 18 įėjimas
N – 20 baras

BILIETAI PRIE DURŲ
BILIETO KAINA - 10 eurų

Organizatoriai pasilieka teisę be jokio pasiaiškinimo neįleisti į renginį arba iš jo išvesti netinkamai besielgiančius asmenis.