Panevėžio plėtros agentūra

Triukšmas Traukinių Depe

Vakarėliai

Elektroninės muzikos vakarėlių komanda Panevėžyje Good Story, kartu su Panevėžio plėtros agentūra, pristato:
Vienoje unikaliausių miesto vietų – Aukštaitijos siaurojo geležinkelio remonto dirbtuvėse – sugrįžta pati pačiausia vasaros naktis, vedama kruopščiai atrinktos muzikos bagažą sukaupusios didžėjų komandos, su ištikimiausių klubinėtojų armija priešakyje. Autentiška industrinė erdvė, visas čakras atveriančios melodijos, šalto vėjo patrankos bei stebuklingas laikas senų, gerų draugų būryje – visa tai čia. Siauruko depe. 2021-ųjų vasaros užbaigtuvės – visu pajėgumu!

DJs:
Sun
Anske
Grey
Domi Depulse
Grand Canyon

Vakarėlyje vykdoma baro politika. Atsiskaitymas – tik grynaisiais.
Organizatoriai pasilieka teisę neįleisti į renginį neblaivių, konfliktiškų ar piktai nusiteikusių asmenų be papildomo paaiškinimo. Taip pat, dėl jūsų pačių bei draugų sveikatos ir pilnavertiško mėgavimosi vakaru, galimybių pasas yra privalomas. Jį galima gauti pasiskiepijus, neseniai persirgus ar pasidarius oficialų tyrimą. Depo prieigose galimybės išsitirti nebus, todėl pasirūpinkite iš anksto.
 

Renginys finansuojamas įgyvendinant Panevėžio miesto savivaldybės turizmo skatinimo projektą „Panevėžio pramonės legenda: istorija, tradicijos, žmonės“.


Renginys nemokamas.