Panevėžio plėtros agentūra

Triukšmas Traukinių Depe '22: Dj Mindaugėlis | 08.27

Vakarėliai

Elektroninės šokių muzikos vakarėlių komanda Good Story bei DJ. SpideR, kartu su Panevėžio plėtros agentūra, pristato:

Kasmetine vasaros užbaigimo tradicija jau tampanti klubinės kultūros naktis “Triukšmas Traukinių Depe” sugrįžta į vieną unikaliausių Panevėžio lokacijų – Aukštaitijos siaurojo geležinkelio remonto dirbtuves.

Šiais metais, su vasara atsisveikinti prisijungs ypatingas svečias - Lietuvos klubinio pasaulio Legenda Dj Mindaugėlis, kurio muziką ne vienas nuo širdies esam sukę “ant repeat’o”, o vardą puikiai atpažįsta net kelios klubinėtojų kartos. Vasarą palydėti taip pat prisijungs ir Good Story didžėjai su krūva paruoštos nuostabios muzikos ir ištikimiausių klubinėtojų armija priešakyje.

Autentiška industrinė erdvė, sielą virpinančios melodijos, šalto vėjo patrankos bei stebuklingas laikas senų, gerų draugų būryje - 2022-ųjų vasarą Siauruko depe palydėsime pilnu pajėgumu!

DJs:

◆ Mindaugėlis
◆ Grand Canyon
◆ Domi Depulse
◆ Grey
◆ Jony Bravo

 

Vakarėlio bičiuliai bei partneriai:
- DJ. SpideR Garsas ir Šviesa
- Saundita
- Skrydis 28
- Desperado

Muzikos kultūros naktį remia:
- Saurenta

Vakaras finansuojamas įgyvendinant Panevėžio miesto savivaldybės turizmo skatinimo projektą „Panevėžio pramonės legenda: istorija, tradicijos, žmonės“.

Bilieto kaina: €10. Vakarėlyje bus vykdoma grynųjų pinigų politika, todėl atsiskaitymai banko kortelėmis už bilietą bei gėrimus bare nebus galimi.

Organizatoriai pasilieka teisę neįleisti į renginį neblaivių, konfliktiškų ar piktai nusiteikusių asmenų be papildomo paaiškinimo.

Good Story – good vibes.