Panevėžio plėtros agentūra

Šunų apsaugos sporto seminaras su Nojum Balnium

Seminaras

Sveiki,
aš esu Nojus Balnius, sportuoju su šunimis nuo 14metų, pirma mano patirtis dresūros aikštelėje buvo pakankamai įsimintina, treneris pas kurį kreipėmės treniruoti savo šunis, man pasiūlė išbandyti savo jėgas susigrumiant su jo kalyte Bona. Ji nedvejodama nubloškė mane, man dėvint apsaugos rankove. Ši patirtis ne tik… kad manęs neišgąsdino ,bet kaip tik pastūmėjo mokytis ir tobulėti šunų dresūroje. Nuo to laiko uoliai mokausi iš visų trenerių kurie atvirai dalinasi informacija, savo žiniomis seminaruose, bei treniruočių aikštelėse. Mano darbo metodika surinkta iš didelę patirtį turinčių šunų veisėjų, sportininkų ,bei trenerių… kurie savo darbu nekartą pasirodė pasaulinio lygio varžybose. Todėl kiekvienas mūsų šuo yra treniruojamas individualiai-pagal šuns galimybes ir jo lygį, jog būtų pasiektas geriausias rezultatas. Mūsų tikslas - mokyti šunis, bei jų vedlius kaip tinkamai dirbti su savo šunimis ir ne tik pasiekti rezultatus, bet ir linksmai praleisti laiką su savo keturkoju draugu.

Šių treniruočių tikslas šviesti žmones apie šunų apsaugos sportą visoje Lietuvoje, bei parodyti naują požiūrį į šunis bei apsaugos treniruotes.

Mano įgyta kvalifikacija:
•LKD dresuotojų kolegijos dresuotojas.
•LKD-FCI pripažintas figurantas.
•SPL organizacijos pripažintas techninis figurantas.

Išklausyti pasaulinio lygio trenerių seminarai:
Jirij Mach (Čekija), Teemu Parviainen (Suomija), Marko Koskonsalo (Suomija), Andrey Likhachev (Rusija), Hans Verbruggen (Belgija), Igor Lengvarskij (Slovakija), Fabrizio Coppola (Italija), David Buss (Vokietija), Tuukka Nikola (Suomija) Melanie Krüger (Vokietija), Joel Edery (Olandija).

 

Vieta asmeniui su šunimi: 35e
Stebėtojui: 15eur

Vietų skaičius su šunimis ribotas. Dėl vietos seminare susisiekite asmenine žinute Loneta Ker arba telefonu nr.: +37064101754