Panevėžio plėtros agentūra

„Šiuolaikinė lietuviška virtuvė: praeitis ir dabartis“

Degustacija

Į gėlių dizaino studiją „Žalioji zona“, dar vienam skonių ir istorijų kupinam vakarui sugrįžta žinomas virtuvės šefas Evaldas Žaliukas. Šį kartą jus kviečiame į paskaitą apie šiuolaikinę lietuvišką virtuvę ir jos paslaptis. Beklausydami istorijų, vakaro metu mėgausimės sūriais ir sidru.

Kur? Gėlių dizaino studijoje „Žalioji zona“, Kranto g. 2, Panevėžys
Kada? 2024-04-18 18 val.
Renginio trukmė: 2 val.
Kaina: 22 Eur/asm.
Registracija telefonu: +370 612 61414

Vietų skaičius ribotas!
Būtina registracija.
Renginio metu bus filmuojama ir fotografuojama.