Panevėžio plėtros agentūra

Šešėlių teatro dirbtuvės

Dirbtuvės

DĖMESIO. Grupės jau pilnos. Registracijos formą dar galite pildyti - su jumis susisieksime dėl artėjančių dirbtuvių kitomis datomis.

Šešėlių teatro dirbtuvės skirtos priešmokyklinio amžiaus vaikams (3-6 metų). Susitikimų metu susipažinsime su šešėlių teatru, gaminsimės lėlytes, žaisime teatrą, pabūsime ir aktoriais, ir žiūrovais. Dirbtuves sudaro keturi susitikimai, kuriuose vaikai kviečiami dalyvauti kartu su tėveliais. Kiekviename iš susitikimų mokysimės vis naujų dalykų, taip pat užtvirtinsime jau įgautus įgūdžius.

Užsiėmimus ves Ieva Brikė - Juozo Miltinio dramos teatro aktorė, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Teatro meno magistrės laipsnį turinti performanso menininkė, sukūrusi ne vieną dešimtį vaidmenų teatre ir tarptautiniuose projektuose. Vedusi seminarus ir kūrybines dirbtuves scenos meno profesionalams, pedagogams ir jaunimui.

Dirbtuvės vyks ARTIHOST renginių erdvėje (Savanorių a. 12, Panevėžys). Priemonės ir medžiagos, reikalingos kūrybai jūsų lauks vietoje. Kaip ir arbatos puodelis po dirbtuvių. Dalyvių prašytume atsinešti tapkutes arba vilnones kojines, taip pat nusiteikimą žaisti ir mokytis.

Dalyviams būtina registracija: https://forms.gle/swGRsN1iRMbSA4HD7 Vietų skaičius ribotas. Užsiėmimai nemokami.

Edukacinę veiklą finansuoja Panevėžio miesto savivaldybė