Panevėžio plėtros agentūra

Mano miestas - mano galia

Kiti renginiai

Esi jaunuolis ar asmuo dirbantis su jaunimu, kuriam rūpi Panevėžio miesto ateitis ir gerovė? Tuomet šis renginys kaip tik tau! Dažnas turime idėjų savo miestui, bet ne visada turime galimybę jas išreikšti ir įgyvendinti, ne visada žinome kaip, o juk kiekvienas galime kurti pokyčius.

Prisijunk į vienos dienos antreprenerystės ir pilietiškumo dirbtuves, kurių metu iškelsi tau rūpimas temas ir problemas bei patyrusių mentorių pagalba atrasi galimus sprendimus!

Ateik ir pasidalink savo patirtimi ir įžvalgomis bei pasisemk idėjų iš savo bendruomenės.
Dirbtuvių metu įgysi darbo komandoje patirties bei susipažinsi su bendrakūrybos proceso subtilybėmis.

Ir tai dar ne viskas: originaliausios ir daugiausiai (dalyvių palankumo) balsų surinkusios idėjos komandos bus apdovanotos!

Tad nieko nelauk ir registruokis: https://forms.gle/oBJWryNtQaX6x1FW8

Renginys nemokamas, tačiau išankstinė registracija būtina.
Registracija atvira iki kovo 27 d. 
___

Trūksta drąsos, o galbūt abejoji savo žiniomis ar patirtimi? Ne bėda! Festivalio metu pristatysime mūsų sukurtą į(si)galinimo metodiką, o REBUILD jaunimo komandos iš Šiaulių, Švenčionių ir Vilkaviškio pasidalins savo sėkmės istorijomis - jau įgyvendintais pokyčiais savo mieste.

Šiaulių, Švenčionių ir Vilkaviškio komandų rezultatai bus vertinami komisijos narių, o laimėtojai laimės kelionę į Briuselį!
___
Dienos festivalį kuruos ir savo patirtimi dalinsis Aurelija Ivanauskaitė - verslumo, lyderystės, komandinio darbo mokiusi ne tik Lietuvoje, bet ir Švedijoje. Aurelija - be galo įvairialypė asmenybė, kuri pasidalins savo patirtimi, įkvėps ir padės viso jūsų kūrybinio proceso metu
___

Vieta: Kultūros centras Panevėžio bendruomenių rūmai.

Laikas: Kovo 31 d. 11:00 - 17:00 val.

Detali programa jau netrukus!

*Renginys bus fotografuojamas.

**Renginys yra tarptautinio REBUILD projekto dalis. Jo metu jaunimui suteikiamos priemonės, reikalingos novatoriškoms pilietinio dalyvavimo formoms, konstruktyviam dialogui ir informuotumo didinimo kampanijoms skatinti.

***Projektą finansuoja Erasmus+ programa "Europos jaunimas kartu", o jį įgyvendina septynios organizacijos iš Sicilijos, Prancūzijos, Graikijos, Ispanijos, Kipro, Belgijos ir Lietuvos.