Panevėžio plėtros agentūra

Liepa ir gyvo garso grupė

Koncertai

LIEPA SU GYVO GARSO GRUPE
IR PRITARIAMUOJU VOKALU

Beveik prieš 15 metų Lietuvos muzikos padangėje sužibusi atlikėja netruko užkariauti radijo stočių topus ir klausytojus, o vos išleistas naujas autorines jos dainas kartu niūniuoja daugybė gerbėjų.

Aksominio balso savininkė vos užlipusi į sceną užburia savo nuoširdumu ir energija. Atlikėjos talentu ir įvairiapusiškumu jau spėjo įsitikinti daugybė TV muzikinių projektų žiūrovų.

Nuo vaikystės scenoje koncertuojanti Liepa ne tik sugeba įkūnyti garsiausius pasaulio atlikėjus, bet ir akimirksniu įtraukti klausytojus.

Stiprus balsas, unikalus tembras ir plati diapazono galimybė leidžia solistei atlikti skirtingas koncertines programas, o charizma ir meilė muzikai nepalieka abejingų bei sukuria geriausių emocijų bangą ir užkuria pašėlusį vakarėlį.

Ši programa išsiskiria tuo, kad atlikėja scenoje pasirodo su gyvo garso grupe ir pritariamuoju vokalu. Programą sudaro garsiausi lietuvių ir pasaulio muzikos atlikėjų hitai, kuriuos žino visų kartų atstovai. Atlikėjos universalumas ir galingas balsas visiems gerai žinomus kūrinius perkels į naują lygį.

Panevėžiečiams jau gerai pažįstamas nuoširdus Liepos bendravimas su publika neabejotinai sukurs jaukią atmosferą ir jau nuo pirmųjų dainų vakarą pavers pašėlusiu.

Gyvo garso grupė, pritariamasis vokalas padės išlaisvinti emocijas ir sukurs įsimintiną vakarą.

Renginį veda Tadas Smetonis - Tadas DEE
Po koncerto - diskoteka iki 24:00 su Tadas DEE

Bilietas 20 Eur/asm.

Rezervuokite vietas tel. 8603 24385, 8671 31474, el.p. pasiulymai@vasaris.lt