Panevėžio plėtros agentūra

Laisvo balso seminaras

Pasaulinės BALSO dienos proga ir savo 10 metų jubiliejaus proga Laisvo Balso Studija organizuoja Laisvo Balso Festivalį ir kviečia į koncertus bei seminarus. Vienas iš renginių – seminaras Panevėžyje, svetingoje "NeBALTA" studijoje.

Šis Laisvo Balso seminaras skirtas visiems, besidomintiems savo balsu ir jo raiška. Amžius nėra ribojamas, muzikinė patirtis neprivaloma. Laukiame žmonių, kurie:
1. naudoja balsą darbe, profesinėje veikloje ir nori praturtinti savo žinių ir įgūdžių bagažą, kaip tinkamai savo balsu rūpintis, kad jis nepervargtų, skambėtų sodriai;
2. nori atsipalaiduoti, taipogi suteikti sau energijos kvėpavimo ir dainavimo dėka.

Atliksime kvėpavimo pratimus, balso „apšilimo“ pratimus, aptarsime balso higienos klausimus, balso ir emocijų sąveiką ir kvėpavimo bei dainavimo praktikų naudą sveikatai, suformuosime pratimų paketą, kurį galėsite naudoti savarankiškai, ypač artėjant įvairiems renginiams, darbo pokalbiams t.t.

Seminarą veda Milda Arčikauskaitė, dainininkė, šokėja, balso mokytoja ir Laisvo Balso Studijos įkūrėja.
Milda koncertuoja 18 metų, balso mokytoja dirba 16 metų. Jos įkurtai Laisvo Balso Studijai šiemet sueina 10 metų. Daugiau apie Mildą, jos kūrybinę veiklą ir mokyklą rasite čia: http://www.mildarche.lt/studio.html

Data: balandžio 23 d. – sekmadienį, 16:00 val.
Vieta: NeBalta studija (Beržų g. 44, Panevėžys)
Trukmė: 2 val.
Kaina: 25 € asmeniui

REGISTRACIJA vyksta el.paštu laisvobalsostudija@gmail.com – parašykite savo vardą, pavardę, renginio datą ir miestą.
Registracija patvirtinama, pervedus 15 € avansinį mokestį.


Lauksime Jūsų prie šiltos arbatos puodelio!