Panevėžio plėtros agentūra

„Laikas Cards“ komunikacinio žaidimo pristatymas

Kiti renginiai

Aplinkos paskatinta ir šventiniam laikotarpiui pasibaigus - ryžtuosi išlysti ir pristatyti savo sukurtus komunikacinius žaidimus - savo ir kitų pažinimui, bei puikiam laikui kartu.
Laikas KARTU startavo įpūsėjus rudeniui, Jus jau pasiekė virš 70 kortelių kaladžių ir džiaugiamės, jog pozityvūs, šilti ir džiuginantys komentarai pasiekia mane. Prie šių kortelių tikrai teko padirbėti, keisti, ieškoti, redaguoti. Teko lipti per save, mokytis grafinio dizaino ir kitų įgūdžių, kur dar tikrai tobulėjimui vietos yra.
Labai noriu pakviesti Tave, vieną ar su antra puse, o gal tiesiog atlydės smagi kompanija į gyvą susitikimą nuostabioje erdvėje - Dream Deco gėlių namuose, Klaipėdos g. 99 (jos taip pat dar ne taip jau senai ten įsikūrė). Grožio ir šypsenų apsupti ne tik galėsite gyvai "pačiupinėti" korteles, pabendrauti, pasivaišinti, bet ir įsigyti kortelių komplektą už labai labai patrauklią kainą.

VAKARO STAIGMENA - bus visiškai NAUJO ŽAIDIMO - KORTELIŲ - Laikas SAU pristatymas. Eksliuzyviai Jūs būsite pirmieji, kurie apie jas išgirs, pamatys ir galės įsigyti ir jei norės gauti autografą.

Labai lauksiu Tavęs, ten kur sudėta daug širdies.

Renginio trukmė: 17:30 - 19:00
Renginio metu bus filmuojama ir fotografuojama.
Vakaro spalva - raudona.