Panevėžio plėtros agentūra

Koncertas Panevėžio miesto gimtadieniui „Roko legendos“

Koncertai

Energingai į Panevėžio gimtadienį!

Rugsėjo 6 d., penktadienis, 12 val.
Nepriklausomybės a., Panevėžys

Koncertas 521 Panevėžio gimtadieniui ROKO LEGENDOS

PANEVĖŽIO MUZIKINIO TEATRO PUČIAMŲJŲ ORKESTRAS „GARSAS“ (vadovas Martynas Bražas)

Renginys nemokamas

Rugsėjo 6 d. Panevėžio muzikinis teatras kartu su kitomis miesto įstaigomis kviečia švęsti 521-ąjį miesto gimtadienį. Šių metų šventės tema – „Meno ritmu“, todėl ir Muzikinis teatras panevėžiečius ir miesto svečius 12 val. Nepriklausomybės aikštėje pasitiks ritmingai ir energingai.
Panevėžio muzikinio teatro pučiamųjų orkestras „Garsas“ šventės dalyviams dovanos žymiausių XX a. amerikiečių ir britų roko grupių – „Queen“, „AC/DC“, „Kiss“, „Led Zeppelin“ – hitus. Minėti kūriniai yra dalis pamėgtos kolektyvo programos „Roko legendos“, kuri šį kartą bus pristatyta Panevėžio gimtadienio proga.
„Tradicinėje miesto šventėje vyks šventinis bėgimas, o mes, norėdami prisidėti prie šios energingos atmosferos, nusprendėme atlikti lauko erdvėms tinkamą programą „Roko legendos“, – sako Panevėžio muzikinio teatro pučiamųjų orkestro „Garsas“ vadovas ir dirigentas Martynas Bražas. – Čia skambės žinomi sunkiojo roko, metalo, poproko ir lengvojo roko kūriniai, aranžuoti specialiai pučiamųjų orkestrui.“
Pasak M. Bražo, sportiškai nusiteikusiems miesto gimtadienio dalyviams ir svečiams „Garso“ programa puikiai tiks dėl savo energingumo, atvirumo ir kartais net audringumo, bet kartu ji bus lengva ir jausminga.
„Kursime tokią nuotaiką, kokią šiandien įkūnija ir mūsų miestas Panevėžys“, – priduria M. Bražas.
Programa „Roko legendos“ sukurta 2020 metais.