Panevėžio plėtros agentūra

Knygos „Mokytojas“ pristatymo turas

Kiti renginiai

Didžiulio susidomėjimo sulaukusi Karolio Klimo knyga „Mokytojas“ pirmą kartą pristatyta sausakimšoje Vilniaus knygų mugės salėje, o dabar išgirsti apie šį kūrinį iš pirmų lūpų bus galima ir kituose šalies miestuose bei miesteliuose. Populiaraus tinklaraščio „Lietuvių kalbos mokytojas“ autorius balandį leidžiasi į gastroles po Lietuvą, kurių metu savo knygą nemokamai pristatys šalies bibliotekose ir mokyklose. Pagrindinis Panevėžiui skirtas renginys – balandžio 13 d., ketvirtadienį, 17.15 val. Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešojoje bibliotekoje. Nepraleiskite!

 

APIE KNYGĄ

„Mokytojas“ jau daugiau nei mėnesį yra antra pagal perkamumą knyga puslapyje knygos.lt, o pirmasis jos tiražas parduotas vos per dvi savaites. Tai – neįprasto žanro grožinis kūrinys apie dvejus darbo gimnazijoje metus, kuriuos įrėmina (nebe)jauno, savęs ieškančio žmogaus istorija. Ji skirta ne tik pedagogams, 11-12 klasių mokiniams ir jų tėvams, bet VISIEMS, kurie domisi literatūra, nori (iš naujo) atrasti žymiausius užsienio ir lietuvių autorius, pažvelgti į nepagražintą darbo mokykloje realybę. Tai knyga apie mokytoją ne tik mokytojams!

Įsigyti kūrinį galima knygos.lt pardavimų vietose, knygynuose „Vaga“, „Pegasas“ arba užsisakyti internetu: https://www.knygos.lt/lt/knygos/mokytojas/ Turo po Lietuvą metu knygą „Mokytojas“ bus galima įsigyti ir tiesiai iš autoriaus.