Panevėžio plėtros agentūra

Kalėdinė vakaro ekskursija šeimoms

Ekskursijos

Gruodžio 17 d. su šeimomis leisimės į kūrybišką vakaro ekskursiją tyrinėti kalėdine magija apgaubto Panevėžio!

Kaskart gruodžio mėnesį miestas tampa šviesų, skonių, kvapų kupina erdve, kurios magija labiausiai išsiskleidžia temstant... Nevalia praleisti šio stebuklo! Kviečiame šeimas į kalėdinę ekskursiją Panevėžyje, kurios metu leisimės į kelionę po šventine nuotaika apgaubtą senamiestį. Ekskursijos metu lauks ne tik netikėčiausios Kalėdų istorijos, tačiau ir užduotys, skoniai ir kvapai…!

Kas ir kur išrado Kalėdų eglutę?
Kuo ypatingas (ir gardus!) buvo pirmasis advento kalendorius?
Kuo kvepėdavo kilmingųjų miestiečių puotų stalas?

Ekskursijos metu per patirtis tyrinėsime šventines istorijas iš viso pasaulio!

Susitikimo data ir laikas: gruodžio 17 d. 16.00 val.
Ekskursijos trukmė: apie 1 val.
Sutikimo vieta: Laisvės a., prie paminklo J. Miltiniui

--
Ekskursijos turinys tinkamiausias šeimoms su 6-12 m. vaikais. Mokyklinio amžiaus vaikai gali dalyvauti ir vieni, jei tėveliai sutinka. Bilietai reikalingi visiems dalyviams nepriklausomai nuo jų amžiaus (išskyrus kūdikius).

--
Norėtumėte kalėdinės ekskursijos ar orientacinio žaidimo savo vaikų klasei, šeimai, draugų ratui? Priimame privačius užsakymus – žvilgtelkite į mūsų tinklalapį ir susisiekime! www.gatvesgyvos.lt/ekskursijos-edukacijos/

--
Renginio metu gali būti fotografuojama. Nuotraukos, kuriose nesimato nepilnamečių dalyvių veidų, gali būti panaudotos VšĮ „Gatvės gyvos“ veiklų viešinimui socialiniuose tinkluose bei internetiniame puslapyje.