Panevėžio plėtros agentūra

Į biblioteką atplaukia smagūs lietaus debesys mažiausiesiems – vaikams iki 3 metų

Vaikams

Gegužės 30 d. 12 val. bibliotekos konferencijų salėje laukiame šeimų, auginančių vaikus iki 3 metų. Patiems mažiausiesiems lietaus debesų iš Indrės Zalieckienės knygos „Kapt kapt kapt“ atpučia Vėjų teatras.

Kapt – vienas lašas. Kapt kapt – du. Kapt kapt kapt… – nesuskaičiuojama galybė lašų, kaip ir nesuskaičiuojama gausybė naujų potyrių. Aktoriai Iveta Raulynaitytė ir Lukas Ignatavičius lyg lietaus architektai vaikams kurs lietaus debesis, padės rasti lašus, įtrauks į vyksmą. Spektaklis taps puikia erdve mokytis ir pažinti ne tik pasaulį, bet ir vienam kitą. Tai galimybė pabūti kartu, dalyvauti naujame ir netikėtame žaidime, išgirsti naujų garsų, muzikos, paliesti ir pajausti naujų formų bei tekstūrų.

Vėjų teatras – tai profesionalių teatro kūrėjų komanda, kurianti jaunajai auditorijai ir ypač daug dėmesio skirianti patiems mažiausiems. Režisierė Eglė Kižaitė, scenografė Šarūnė Pečiukonytė ir kompozitorius Pijus Narijauskas, atsižvelgdami į ankstyvosios raidos ypatumus, dėmesį skiria žaidybiškoms teatro priemonėms, kurios sudomintų ir įtrauktų į veiksmą.

Spektaklis „Kapt kapt kapt“ bibliotekoje rodomas nemokamai. Jo trukmė – 25 min., dar 20 min. – laisvas žaidimas.

Būtina registracija.