Panevėžio plėtros agentūra

GASTRO NAKTYS. Vakarienė su Chardonnay

Vakarėliai

Išlavinti savo gomurio per vieną naktį nepavyks... Tačiau įvairių formų degustacijos leis suvokti, kas jums patinka ir kodėl.

Štai, savaitgalio kvietimas - VAKARIENĖ SU CHARDONNAY VYNUOGĖS veislės vynais. Turininga ir skoniais turtinga vakarienė, kuomet bus patiekiami „aklajai" degustacijai trys vynai iš Senojo bei Naujojo pasaulių. Itin skirtingų stilių ir skonių, brandinti ir nebrandinti ąžuolo statiėnse.

KĄ REIKĖS DARYTI? Tiesiog mėgautis trijų skonių vynais arba derinti juos prie pasirinktų maisto patiekalų, ieškoti savųjų skonio derinių ir, žinoma, leisti savo juslėms keliauti aromatų, skonių ir poskonių takais.

KAIP VISKAS VYKS? Jungtis į vakaro degustaciją galite bet kuriuo popietės metu. Jums bus patiektas trijų Chardonnay vynuogės veislės vynų rinkinys. Individualios degustacijos metu spėliosite, kokios šalies ir derliaus metų vynas.

Laimėtojo dovana - pasirinktas BLUE GASTRO nealkoholinis kokteilis. Laimėtoją skelbsime sekmadienį, iki pietų bei pateiksime daugiau informacijos apie vynų derinius ir minimos vynuogės veislę.

AKLOSIOS DEGUSTACIJOS KAINA. Trijų vyno taurių rinkinio kaina - 18 € / asm. Apsilankymo metu leiskite padavėjui žinoti, jei nusprendėte skanauti “aklosios” degustacijos Chardonnay