2024-08-01 GASTRO NAKTYS. ODĖ DARŽUI SU EDITA VIGELYTE
Kvepėti pomidorais, krapais, morkomis, šiltnamiu, žeme? Kodėl ne! Aromatų kūrėjai ne pirmą kartą parfumerijos istorijoje perrašo kvepalų meniu ir pateikia stebinančių pasiūlymų, kurie tampa geidžiamiausiais pasirinkimais.
Ar galime sudievinti DARŽĄ labiau, nei architektūrinės linijos lėkštėje? Dievaži, šiame patirtiniame vakare daržo tema, ko gero, judins atomus labiau nei judriame šokių vakare... o gal kaip tik nurims siela keliaujant savuoju deja vu. Ir ypač vedant gastro temos paralelę kvepalų paletėje bei stiprinant pojūčius vyno tretiniuose kvapuose. Ar teko užuosti Balkanų arba Karpatų virtuvę vyno taurėje? O kvepalų flakone pajausti pomidoro, pipiro ar kitos daržovės bei prieskonių natą? Ko dar nežinome? Kas gali tapti įdomu pažįstant šiuos derinius?
Įdomiausius šia tema sukurtus kvepalus iš inovatyvių autorių laboratorijų pristatys parfumerijos edukatorė Edita Vigelytė. Mobilus gastronominis daržas "keliaus" degustatorių juslėmis ir kvies dar vienai patirčiai...
Dalintis nuoroda el. paštu