Panevėžio plėtros agentūra

Gabijos Veronikos koncertas

Koncertai

Kovo 31 dieną, Panevėžyje pirmą kartą pasirodys unikali Argentinos dainininkė Gabija Veronika!

Kovo 31 dieną Panevėžyje įvyks renginys, kurio mieste dar nebuvo!
Būtent šią šviesią penktadienio dieną, 18.00, pirmą kartą jaukaus Panevėžio muzikinio teatro scenoje pasirodys charizmatiškoji Argentinos dainininkė Gabija Veronika su savo profesionaliais muzikantais!
Nuostabaus miesto prie Nevėžio, gyvos, romantiškos muzikos gerbėjai ir miesto svečiai galės pasimėgauti tikra muzikine fiesta, ugningos energijos jūra ir labai gera nuotaika!

GABIJA VERONIKA – unikalus reiškinys Lietuvos muzikos padangėje! Argentinos muzikos širdimi vadinamame Rosarijuje gimusi ir jaunystę praleidusi dainininkė nuo vaikystės traukė vietinių muzikos atstovų dėmesį, kurie jai patarė lavinti savo talentą už gimtosios šalies ribų! Jos programoje skamba tik laiko patikrintos auksinės ir labai melodingos romantiškos Argentinos, Urugvajaus, Brazilijos ir Anglijos baladės bei hitai! „Dievo pabučiuota“ jaunoji dainininkė turi retą derinį: sodrų ir gilų balsą, katinišką plastiką, išorinį ir vidinį grožį ir savitą stiliaus pojūtį (menininkė apsieina be mados dizainerių ir vizažistų pagalbos – jos sceninis įvaizdis - visiškas jos nuopelnas!) Kita reta jos savybė – pagarba ir domėjimasis visomis tų šalių kultūromis ir kalbomis, į kurias likimas atvedė dainininkę, todėl romantiškų jausmų vedama į Lietuvą atvykusi GABIJA VERONIKA papildė savo jau turimą nemažą kalbinį repertuarą, kuriame yra: ispanų, katalonų, brazilų, anglų, iš dalies prancūzų ir lietuvių kalba, kurią įvaldė labai neblogai! Būdama atviros ir kosmopolitiškos sielos, dainininkė draugauja su daugeliu pačių įvairiausių muzikos stilių atlikėjų: nuo DOMINIC MILLER ir kitų STINGo muzikantų (su kuriais ji dainavo ne kartą!) iki pačio Boriso Grebensčikovo!
Kiekvienas GABIJOS VERONIKOS pasirodymas – tai aistrų kova, aukščiausias profesionalumas, nematomas dialogas su kiekvienu atvykusiu į koncertą, seksualumo ir meilės jūra!
Dainininkė laikosi nuostatos – koncertuoti TIK SU GYVAIS MUZIKANTAIS!

Tiems, kurie pasiilgo šviesos, gyvo ir tikro meno, skelbiame džiugią žinią – netrukus pasirodys dainininkės kompaktinė plokštelė, kuri vadinsis taip pat kaip ir dabartinė jos programa: „Canta y no llores“, kuri ir bus atliekama Panevėžyje.

Bilietai į jausmingos dainininkės GABJOS VERONIKOS (Argentina) koncertą kovo 31 d., 18:00, Panevėžio muzikiniame teatre, parduodami visose Bilietai.lt kasose ir internete!

Papildoma informacija dėl bendradarbiavimo ir bilietų rezervacijos telefonais: +37064536403, +370 61801331, +370 67176502.