Panevėžio plėtros agentūra

Edukacinis šou, interaktyvus spektaklis vaikams „Didžioji teleportacija į žaidimų pasaulį”

Spektakliai

Edukacinis šou “DIDŽIOJI TELEPORTACIJA Į ŽAIDIMŲ PASAULĮ” tai interaktyvus spektaklis vaikams. Į spektaklio veiksmą bus įtrauktas kiekvienas vaikas. Visi svečiai gaus specialų rekvizitą – stebuklingas jėgas turinčią apyrankę, kurios pagalba vaikai padės Rokui ir Rokai įvykdyti užduotis. Tai istorija apie amžinai išsiblaškiusį profesorių H2O - dienos metu pardavinėjantį vaikams ledus, o naktimis kuriantį teleportacinį mechanizmą. Vieną šeštadienio vidurdienį profesorius H2O kartu su jaunaisiais draugais Roku ir Roka mėgins teleportuotis į viduramžius. Tačiau klaidingai sujungti laidai profesorių H2O nublokš į internetinę žaidimų platformą. Ištikimieji draugai Rokas, Roka ir jaunieji žiūrovai leisis į nuotykių kupiną kelionę, kurios tikslas - išvaduoti antivirusiniame bokšte įstrigusį profesorių H2O.

Techniškai inovatyvaus ir atraktyvaus spektaklio metu jaunieji žiūrovai ne tik pramogaus. Jie bus mokomi, kaip saugiai elgtis internete, kaip užkirsti kelią patyčioms virtualioje erdvėje, sužinos apie fizinio aktyvumo reikšmę, o taip pat lavins fizinės mankštos įgūdžius.

Po spektaklio visus vaikučius kviesime susitikti su Profesoriumi H20 ir jo draugais, bei pasidaryti žaismingas nuotraukas. Taip pat vaikučių lauks dovanėlės!

Režisierius: Mantas Verbiejus

Muzikos autorius: Deivydas Zvonkus

Kostiumai ir scenografija: Liuka Songailaitė

Garso dizainas: Baltic voice

Vizualizacijos: Saulius Paliukas

Vaidina: Paulius Valaskevičius, Sima Tarvydaitė ir Justas Vanagas