Panevėžio plėtros agentūra

Drabužių mainytuvė vaikams

Kiti renginiai

Ruduo – naujas etapas. Naujas baltas lapas. Ruduo tam tikra prasme prilygstantis naujiems metams, tad kviečiame juos sutikti drauge ir tęsiant mainytuvių – atiduotuvių tradicija kaip ir kiekvieno mėnesio pirmąjį šeštadienį susitikti šimtmečius skaičiuojančiame Skaistakalnio parke Pragiedrulių sodyboje.

 Rugsėjo 7 diena, 11 val.

 Renginys yra nemokamas
 Pragiedruliai, Ukmergės g. 59a

Šios mainytuvės – atiduotuvės bus skirtos NAUJAI MOKSLO METŲ PRADŽIAI, dedikuotos vaikams, moksleiviams, studentams ir nesvarbu kokio amžiaus Tu esi, esi laukiamas atviromis širdimis ir plačiomis akimis pasikeisti ar atnešti ir dovanoti savo nereikalingą penalą, žaislą, o galbūt rasti sau tinkamą naujiems mokslo metams kuprinę, kuri pasakos istorijas ir pasipildys tavosiomis.

Čia atėjęs gali surasti anūkui žaislą, o anūkei karolius, senelei raudoną lūpdažio dėkliuką, o mamai naujus sekmadienio marškinius rudens pasivaikščiojimams.

Laukiame su nereikalingais žaislais, kuprinėmis, mokykliniu inventoriumi, drabužiais.

Taip pat nuo 11 val turėsime paskaitą apie natūralius audinius su Daisitos atstove Gabriele Stankute-Burlinge ir galimybę įsigyti šiluma apgaubiančių drabužių.

Kiekvienų mainytuvių metu džiaugiames karšta kavute ir skanėstu, tad skatiname nesidrovėti ir jungtis kartu atsinešti savo kulinarinį kūrybinį džiaugsmą, kuriuo bus galima pasivaišinti ir pasidalinti su kitais. Saldūs sodo obuoliukai, o gal rojaus sausainiukai, kurie kvepės cinamonu praturtins savo maloniu kvapu mūsų visų šeštadienio rytą.