Panevėžio plėtros agentūra

DEIVIS 25

Koncertai

Deivis kviečia į įspūdingus 25-mečio turo šou - koncertus! Kartu su bičiuliais, vienais geriausių muzikantų Lietuvoje, tarp kurių ir gitaros legenda Tomas Varnagiris, nusikelsite laiku ir „paskęsite“ nuostabiuose prisiminimuose. Nostalgiški, visiems puikiai pažįstami, kūriniai bus prikelti antrai jaunystei, o dalis jų įgaus naują skambesį. Ir tai yra vienintelė proga susitikti su Deiviu Norvilu, kartu su grupe, gyvo garso koncertuose!

Koncerte skambės dainos iš miuziklų „Paryžiaus katedra“, „Jėzus Kristus Superžvaigždė“, iš nuostabaus etapo muzikiniame projekte „Auksinis balsas“ ir autorinės atlikėjo dainos: "Dainuok", "Mergytei", "Taip Gera", "Ašara", "Jeigu nori" ir kiti kūriniai. Solidus ir šiltas koncertas skirtas visiems pasiilgusiems jaukių susitikimų ir profesionalaus, kokybiško muzikinio pasirodymo.

Muzikanto kūriniais pasidžiaugti ir nusikelti į nostalgiškus laikus bus galima koncertinio turo „DEIVIS 25“ metu. Koncertai vyks: spalio 8 d. Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje, spalio 27 d. Šiaulių kultūros centre, spalio 28 d. Alytauskultūros ir komunikacijos centre, lapkričio 19 d. Marijampolės kultūros centre, lapkričio 25 d. Klaipėdos Žvejų rūmuose, lapkričio 26 d. Panevėžio bendruomenių rūmuose, lapkričio 27 d. Kauno valstybinėje filharmonijoje.

DEIVIS NORVILAS – vokalas, gitara
VYTIS SMOLSKAS – klavišiniai
TOMAS VARNAGIRIS – gitara, elektrinė ir akustinė
ANDRIUS DAUGIRDAS – bosinė gitara
MARTYNAS LUKOŠEVIČIUS - mušamieji

 

Bilietai: https://www.bilietai.lt/.../koncertai/deivis-25-76230/