Panevėžio plėtros agentūra

Būrelių mugė Babilone

Mugė

Pasiruoškite naujiems mokslo metams vienoje vietoje. Rugpjūčio 27 d. 12-17 val. PC Babilonas mažieji panevėžiečiai turės unikalią galimybę atrasti savo mėgstamiausias veiklas ir pasirinkti juos labiausiai dominančius būrelius. Panevėžyje vėl šurmuliuos būrelių mugė, kviesdama pasirūpinti vaikų užimtumu.
Mugės metu, rasite daugybę būrelių atstovų vienoje vietoje, kurie supažindins vaikus su įvairiomis veiklomis iš arti. Abejingų nepaliks jau visiems gerai žinoma ir tėvelių mylima vaikų kūrybiškumo ugdymo studija "Kuria vaikai". Aktyvias veiklas ir unikalias treniruotes paaugliams siūlys būrelis - sporto kubas „FreeMotion“. Mėgstančius konstruoti, programuoti, kurti, išrasti kvies „RoboLabas“. Įdomias ir kokybiškas užsienio kalbų pamokas pristatys „American English School“ atstovai. Visus neabejingus LEGO robotukams stebins „VŠĮ Robotikos akademija“. Norinčius iš arčiau susipažinti su profesionaliu sportu kvies „Panevėžio sporto centras“. Abejingų nepaliks ir „Panevėžio moksleivių namai“, stebinantys būrelių gausa. Jaunuosius inovatorius neabejotinai sudomins „Steam“ komanda, kviečiantys pasinerti į naująją mokslo ir eksperimentų erdvę. Valstybės gyvenimui ir gynybai neabejingi žmonės, turės galimybę iš arčiau susipažinti su „Šaulių sąjungos“ veikla. Tobulėti ir augti vaikus kvies jau puikiai mūsų mieste žinomas “Visapusiško lavinimo centras”.

Nepraleiskite puikios progos turiningai praleisti laiką su šeima ir kartu išbandyti įvairius būrelius, o galbūt net įžvelgti dar neatskleistus vaiko gabumus ir pomėgius.