Panevėžio plėtros agentūra

„Arti“ su Mantvydu Leonu Pranuliu

Susitikimas

Trečiajame „Arti“ susitikime teatro meno vadovas Aleksandras Špilevoj kalbins artėjančios premjeros – spektaklio „Jona“ – kompozitorių Mantvydą Leoną Pranulį, kuris šiais metais buvo įvertintas Auksiniu scenos kryžiumi kaip geriausias metų kompozitorius už spektaklio „Sala, kurios nėra“ muziką.

Mantvydas Leonas Pranulis yra jaunosios kartos kompozitorius, plataus akiračio kūrėjas, neapsiribojantis vienu stiliumi – jo pasaulyje susipina džiazo, klasikos, minimalizmo, elektroninės ir roko muzikos elementai. Mantvydas kuria tiek kaip solo atlikėjas, tiek kartu su ansambliu „Brave noises“, kurį įkūrė būdamas vos 15 metų. Taip pat rašo garso takelius filmams, kuria muziką spektakliams. Muzikologai Mantvydą apibūdina kaip empatišką, jautrų ir idėjiškai stiprų kūrėją.

Susipažinti su Mantvydu iš ARTI galėsite balandžio 11 dieną 18 valandą Juozo Miltinio dramos teatro fojė. Renginys NEMOKAMAS.

____________________________________

„Arti“ – tai susitikimai su menininkais, kuriančiais Panevėžyje.

Režisieriai, dailininkai, kompozitoriai, choreografai, aktoriai ir kiti menininkai, nuolat atvykstantys kūrybai mūsų teatre, ne tik išleidžia čia premjeras, bet ir įkvepia mūsų kolektyvą, padeda mums augti, įgyti naujų žinių ir įgūdžių, plėsti savo pasaulėvaizdį.
Nėra sąžininga mėgautis tuo užsidarius repeticijų salėje, todėl kviečiame jus atviriems susitikimams su išskirtiniais menininkais, kurie bent kelis mėnesius būna taip ARTI mūsų.