Panevėžio plėtros agentūra

Andriaus Kaniavos koncertas vaikams

Koncertai

2023 m. vasario 19-ąją, 13 val. Panevėžio teatre „Menas“ įvyks „kupinas gyvenimo džiaugsmo“ koncertas vaikams. Jame laukiami mažieji klausytojai ir jų tėveliai, kuriuos į muzikinį nuotykį po teatro pasaulį kvies dainuojantis aktorius Andrius Kaniava.

A. Kaniava yra daug metų vaidinęs muzikiniuose spektakliuose, parašęs jiems nemažai dainelių, sukūręs įsimintinus personažus, kuriuos iki šiol myli ir prisimena jau užaugę (bet širdyje nepasenę) vaikai. Prieš keletą metų aktorius su scenos kolegomis šėlo teatralizuotuose koncertuose „Ten seneliai jauni“. Vėliau sukūrė miuziklą šeimoms „Pabėgimas iš Trepsės namų“ (pagal J. Avyžiaus apysaką „Aštuonetas iš Trepsės namų“), kur prakalbino lėles ir nuotaikingai, jautriai, be pataikavimo jauniems žiūrovams papasakojo pilną nuotykių lėlių kelionę iš nedėkingos mergaitės Trepsės namų.

Šio susitikimo metu A. Kaniava kvies į kiek kitokią, bet ne ką mažiau įdomesnę, pilną netikėtumų ir nuotykių muzikinę kelionę su Jūroje siaučiančiais piratais, Laiminguoju Hansu, Trepse ir jos pabėgimo istorija, tik truputį baisiais Plėšikais ir kitais personažais, gyvenančiais spektaklių dainose. Patiems mažiausiems kelionė neabejotinai atims žadą ir pažers staigmenų, o suaugusius nukels į tą gražiąją šalį, kur „seneliai jauni, o tėvai kaip vaikai“.

Bilietus platina kakava.lt bei likus 1 val. iki koncerto pradžios renginio vietoje.
Bilieto kaina 12, 15 Eur, Renginio dieną – 15 eur.
Vietų skaičius ribotas.
Vaikams iki 3 metų bilietas nekainuoja.
Daugiau informacijos koncertai@bardai.lt