Panevėžio plėtros agentūra

IŠKILUS PIANISTAS Anton Rasputko

Muzika

IŠKILUS PIANISTAS Maestro Anton Rasputko sausio 29 d. 18.00 val. pasirodys Panevėžyje!

Kas pasakė, kad muzikos žvaigždės pasirodo tik didžiuosiuose miestuose?!
Tikrieji Menininkai supranta, kad ir mažesniuose miestuose gyvena geranoriški, mylintys ir suprantantys sakralinį ir laiko patikrintą meną žmonės!
Norime pradžiuginti Panevėžio ir artimiausių rajonų gyventojus!
Sausio 29 d. 18 val. Panevėžio muzikiniame teatre pasirodys tikra europietiška žvaigždė, pianistas-virtuozas, klasikinės muzikos burtininkas, ypatingai apdovanotas talentu ir paslaptingas ukrainiečių kilmės Austrijos atlikėjas 28-metis Maestro Anton Rasputko!
Puikiai pabaigęs Mozartium – specialią mokymo įnstituciją Vienoje, skirtą išskirtinių gabumų muzikantams, Anton atliko stažuotę Italijoje, po kurios tapo kylančia fortepijono meno žvaigžde, pasiruošusią per trumpą laiką užkariauti visą pasaulį!
Jo koncertuose publika pasiekia ekstazės būseną: aukščiausia Maestro A. Rasputko technika derinama su ypatinga, šilta ir malonia aura, pilna nuostabių emocijų! Ryšys su publika užmezgamas nedelsiant!
Atskleiskime paslaptį! Anton Rasputko yra tolimas didžiojo pranašo ir ekstrasenso Grigorijaus Rasputino giminaitis ir palikuonis ir tikėtina, kad dalis didžiosios karališkosios šeimos asmeninio Orakulo galios buvo perduota Anton, kuri ir pasireiškia jo muzikiniuose pasirodymuose!
Derybos su A. Rasputko vadyba vyko apie 3 metus ir dabar mums visiems pasisekė: Maestro atvyksta į Rygą ir savo įtemptame turne sugebėjo rasti kelias dienas, kurias nusprendė pašvesti dviems unikaliems koncertams Lietuvoje, šalyje, kurioje jis niekada nėra buvęs, bet girdėjas daug gero apie nuostabią Lietuvos publiką!
Savo pasirodymams Anton Rasputko parinko įspūdingą programą „Gražiausios sonatos žmonijos istorijoje“: tai nuostabios F. Šopeno sonatos, puiki F. Listo sonata ir žymiausia A. Skriabino sonata!
Bilietai į iškilaus pianisto, Maestro Anton Rasputko koncertą sausio 29 dieną 18 val. Panevėžio muzikiniame teatre parduodami visose Bilietai.lt kasose ir teatro kasoje!
Visa informacija dėl bendradarbiavimo, bilietų užsakymų, uždaro vakaro su Maestro - telefonais: +370 645 36403 ir +370 677 00699.