Panevėžio plėtros agentūra

Saulius Prūsaitis. NAUJAMETINIS show

Koncertai

Saulius Prūsaitis ir jo spalvingoji muzikantų kompanija gruodžio mėnesį leidžiasi į didžiulį Naujametinį turą po Lietuvą. Su savo nuotaikingu ir abejingų nepaliekančiu šou jis planuoja aplankyti net 11 miestų. Stilingais įvaizdžiais garsėjanti scenos žvaigždė specialiai naujai naujametinei programai pasisiuvo madingą pipirmėčių spalvos kostiumą ir kruopščiai sudėliojo geriausių savo dainų programą.

Saulius Prūsaitis turi tiek superhitų, kad vien iš jų galima visą koncertą sugroti: energijos pliūpsnis „Norim šokti“, fenomenalusis „39“, jautrusis „Tu nemoki“, švelnusis „Atleisk, tavęs nepažinau“, pašėlęs „Vasara 3016“, dar koncertuose nedaug grotas, tačiau internetą jau susprogdinęs „Pamela“ ir naujausias – „Tyliai išeinu pas kitą“. Tiek daug visuotinai mylimų dainų viename koncerte retai sutiksi, todėl Sauliaus Prūsaičio šou – išskirtinės nuotaikos.

Net moksliniais tyrimais įrodyta, kad išgirdę mėgiamą dainą, žmonės išsyk pasijunta laimingesni. Sauliaus Prūsaičio koncerte tokia ne viena. Po pirmos seka antra, trečia, ketvirta ir publikos laimės indeksas sparčiai kyla. „Pastarieji metai visiems buvo nelengvi, tačiau nebenoriu gręžiotis atgal. Mes turime grįžti į įprastą gyvenimą ir galų gale pasidžiaugti Kalėdomis, smagiai sutikti Naujuosius. Pernai sėdėjau namie ir savo koncertą mačiau Naujųjų naktį per televizorių… Apėmė labai keistas jausmas ir prisiekiau sau, kad kitais metais, jei tik bus galimybė, keliausiu pas žmones ir atsigriebsime už viską. Dabar tokia galimybė yra, todėl nieko nelaukiu ir siūlau visiems ja pasinaudoti. Mes tikrai nusipelnėme“, – sako dainininkas.

Į koncertus jis norėtų pasikviesti ir savo žemietę Iglę, kurios mokytoju buvo „X faktoriuje“. Šiai laimėjus šou, abu sukūrė triuškinančio populiarumo sulaukusį duetą „Tu nemoki“. Pagaliau sulaukėme ir antros jų bendros dainos „Tyliai išeinu pas kitą“. „Mūsų santykiai su Igle labai gražiai vystosi. Iš mokytojo ir mokinės per trejus metus tapome tikrais scenos partneriais. Tas pasikeitęs santykis matyti ir naujoje dainoje“, – sako jis. Sėkmingą sceninę karjerą vystanti Iglė prie Saulius Prūsaičio naujametinių šou prijungs, kai tik leis jos pačios koncertinis grafikas.