Panevėžio plėtros agentūra

Spektaklis vaikams TIKROS PASAKOS (rež. Ž. Mičiulytė)

Spektakliai

TIKROS PASAKOS
Pagal Elenos Favilli ir Francescos Cavallo knygą „Vakaro istorijos mergaitėms maištininkėms“
Spektaklis skirtas 5–10 metų vaikams

Režisierė – Živilė Mičiulytė
Dramaturgės – Marija Judzentavičiūtė, Živilė Mičiulytė
Scenografė ir kostiumų dailininkė – Barbora Šulniūtė
Kompozitorė – Agnė Matulevičiūtė
Šviesų dailininkas – Rimas Petrauskas

Vaidina: Kamilė Petruškevičiūtė, Ieva Brikė

Premjera Juozo Miltinio dramos teatre – 2020 m. rugsėjo 1 d.

Tiems, kurie bent sykį pagalvojo, kad tikras pasaulis ir pasakos neturi nieko bendro, tiems, kurie kartais abejoja, ar svajonėms lemta išsipildyti, ir tiems, kurių svajonės tokios didelės, kad net patys jų išsigąsta. Kviečiame į gimtadienį, pilną žaidimų ir pasakų, tačiau ne tų, kuriose princesės laukia princo ar undinėlės praranda balsą. Tai pasakos apie tikrus žmones ir istorijas, kurios tikrai įvyko. Apie žmones, kurių didžiausi norai ir siekiai išsipildė. Apie stipriausias Karibų jūros pirates, garsiausias pasaulio mokslininkes ir apie tai, kaip tapti tuo, kuo svajoji.
Nors spektaklį, kaip ir didelio pripažinimo sulaukusią knygą, įkvėpė garsių moterų pasiekimai, „Tikros pasakos“ skirtos anaiptol ne tik mergaitėms. Juk drąsa, ryžtas ir gerumas nepriklauso nuo lyties!
Spektaklis TIKROS PASAKOS yra Vilniuje veikiančios „Menų spaustuvės“ jaunųjų scenos menininkų programos „Atvira erdvė‘18“ nugalėtojas.

Primename, jog bilietas reikalingas visiems – net ir patiems mažiausiems.

Dėmesio! Visiems vyresniems nei 6 metų amžiaus žiūrovams renginio metu rekomenduojame dėvėti medicinines kaukes arba respiratorius.